Tuorein sisältö

Blizzard antaa rahat heti takaisin tyritystä Warcraft 3 -versioinnista

05.02.2020 klo 16.00 | Luettu: 4618 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Uusioversioitu klassikko-RTS Warcraft 3 Reforged on ollut melkoinen fiasko, mistä uutisoimmekin jokin aika sitten. Nyt tilanne on päätynyt pisteeseen, jossa Blizzard lupaa rahat takaisin välittömästi kaikille, jotka niin haluavat.

Kotakun mukaan normaalisti rahojen palautusta varten pitää käydä läpi prosessi, jossa tutkitaan, mikä meni pieleen, eikä peliä saa olla pelattuna kovinkaan kauan. Nyt rahat saa takaisin mukisematta, mikäli WC3R:stä ne takaisin vaatii.

Blizzard on julkaissut myös pitkän vastineen tapahtuneesta. Palaute on kuultu ja peliä luvataan tukea pitkän aikaa - päivityksiä ja korjauksia on tietenkin jo tuloillaan.

Peliä rumentavan grafiikkabugin poistava päivitys on saapumassa jo tällä viikolla. Mm. klaani-ominaisuutta joudutaan kuitenkin odottamaan kauemmin, sillä se vaatii peli(e)n tukirungon uusimista.

"Tiedämme, ettei tämä päivityksemme tilanteesta kosketa kaikkia esiin nousseita asioita, mutta olemme omistautuneita tämän pelin kehitykselle ja tukemiselle."


V2.fi | Manu Pärssinen
< Sony sulkee julkista... Harley Quinn saapui ... >

Keskustelut (1 viestiä)

Petelius86

Rekisteröitynyt 07.10.2009

07.02.2020 klo 14.51

Joo kyllä se vua taitaa olla niin että oma taktiikkani on toiminut. Eli ei osteta peliä kuin vasta sitten, kun kaikki dlc:t ynnä muut on saatu kuntoon ja pelin ongelmat korjattua. siinä menee ainakin vuos mutta saat laadullisemman kokemuksen vähemmällä rahalla. Tietenkään en ole mikään puhdas pulmunen vaan ostan kyllä tulevan Elden ring pelin heti kun vain saan, sen verran kova luotto on dark souls sarjan isää kohtaan "don't let me down"
Muokannut: Petelius86 07.02.2020 klo 14.52 lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova