Tuorein sisältö

Sony ja Facebook peruvat osallistumisensa pelinkehittäjien GDC-konferenssiin koronaviruksen vuoksi

21.02.2020 klo 20.00 | Luettu: 910 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenKoronaviruksen aiheuttama varovaisuus eri pelialan yritysten kohdalla jatkuu, aiemmin Overwatch League perui alkuvuodeksi suunniteltuja pelejään ja Sony perui osallistumisensa ensi viikolla alkavaan PAX East -tapahtumaan.

Nyt sekä Sony että Facebook ovat ilmoittaneet, että eivät aiokaan osallistua ensi kuun puolivälissä järjestettävään etenkin pelialalla ja pelinkehittäjille suunnattuun Game Developers Conference -tapahtumaan. Tämä tarkoittanee sitä, että ikävä kyllä tapahtumasta tuskin tullaan saamaan ensi käden lisätietoja Sonyn tulevista peleistä tai Playstation 5 -konsolista.

Facebookin pois jääminen tarkoittaa todennäköisesti myös sitä, että somejätin omistaman Oculuksen VR-tuotteista ei tulla kuulemaan laitteiden kehittäjiltä niiden tulevaisuuden suunnitelmista tai näkemään uutta teknologiaa.

Isojen laite- ja teknologiauutuuksien lisäksi GDC-tapahtumassa on usein ollut mielenkiintoisia esitelmiä ja haastattelijoilta pelintekijöiltä, joten esimerkiksi Sonyn pois jääminen tarkoittaa että firman ensimmäisen tahon peleistä tuskin tullaan kuulemaan mielenkiintoisia behind the scenes -tarinoita.

Tietenkin on yhä vielä mahdollista, että koronavirusepidemia tulee seuraavan parin viikon aikana laantumaan ja Sony tai Facebook muuttaa mielipidettään osallistumisen suhteen. Kannattaa kuitenkin pysyä kuulolla, sillä joka tapauksessa GDC:stä varmasti tullaan kuulemaan muita mielenkiintoisia uutisia ja siellä tietenkin jaetaan myös Game Developers Choice Awards -palkinnot.

Lähde: Gamesindustry

V2.fi | Mikko Seppänen
< Näin videopelejä dok... Alkuperäinen Apex Le... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova