Tuorein sisältö

Omistatko Oculus VR-lasit ja linkitit ne Facebook-tunnukseesi? Älä vain poista tiliäsi tai menetät myös Oculuksella tehdyt ostokset

25.10.2020 klo 17.00 | Luettu: 551 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Oculus VR-lasit ovat herättäneet mielipiteitä viime aikoina, sillä jatkossa uudet Oculus VR-lasit ostavan henkilön on kirjauduttava Facebook-tilille. Myös vanhempien lasien omistajien on yhdistettävä tunnuksensa vuoteen 2023 mennessä. Käytäntö tuottaa ongelmia, sillä jotkut Oculus Quest 2 -lasien ostajista eivät ole saaneet tuotetta käyttöönsä Facebook-tilien ongelmien takia.

Nyt keskustelua on herättänyt UploadVR-sivuston tekemä uutinen, jonka mukaan Facebook-tilin poistaminen tuhoaa myös kaikki Oculus-laseille tehdyt ostokset, eikä niiden palauttaminen ole enää mahdollista. Mikäli vain jäädyttää tilinsä hetkeksi, näyttää tilanne siltä, että vain Oculus-tuotteiden käyttäminen on mahdotonta.

UploadVR kysyi asiasta Facebookilta, jonka mukaan ne käyttäjät, jotka eivät ole yhdistäneet vanhempia laseja (Quest, Rift ja Rift S) Facebook-tiliinsä, voivat vapautuneesti poistaa FB-tilinsä ilman ostoksiensa menettämistä.



Lähde: Eurogamer




V2.fi | Miia Lyyra
< ENCEn Counter-Strike... PlayStation 4 -pelie... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova