Tuorein sisältö

GOG-pelikaupan uusi käytäntö lupaa rahat takaisin 30:n päivän sisällä pelasitpa peliä kuinka paljon tahansa

27.02.2020 klo 20.00 | Luettu: 2133 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenPC-pelikauppa GOG.com julkaisi eilen uuden käytäntönsä ostettujen pelien palautuksen suhteen ja se on erittäin käyttäjäystävällinen.

Kaikessa yksinkertaisuudessaan uuden käytännön mukaan peli on mahdollista palauttaa ja saada siitä rahat takaisin 30:n päivän sisällä ostoksesta, huolimatta siitä latasiko pelin jo itselleen ja ehtikö sitä pelaamaan. Verrattuna esimerkiksi Steamin palautuskäytäntöön, niin GOG.comin uusi palautusoikeus on erittäin avoin mutta samalla myös mahdollisesti riskialtis hyväksikäytölle.

GOG.com tiedostaa tämän myös itse ja pelikaupan palautuskäytäntöä koskevalla FAQ-sivulla mainitaankin, että sivusto voi evätä oikeuden rahojen palauttamiseen yksittäisten tapausten kohdalla jos epäilee väärinkäytöksiä.

GOG-pelikauppa pyytääkin käyttäjiä huomioimaan pelien tekemiseen käytetyn ajan ja pitämään mielessä, että palauttaminen ei ole peliarvioimista. FAQ-sivusto yksinkertaisesti pyytää käyttäjiä pelattujen pelien palauttamisen sijaan kirjoittamaan peliarvion ja välttämään olemasta "se tyyppi" koska kukaan ei pidä siitä tyypistä.

Lähde: Kotaku


V2.fi | Mikko Seppänen
< JOKin pelivatkain 02... Lautapelikierrätystä... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova