Tuorein sisältö

Apex Legendsiin saapuva System Override Collection -tapahtuma tuo taas uutta tekemistä joukkueille

01.03.2020 klo 14.00 | Luettu: 1608 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Battle royale -peli Apex Legends saa taas uutta lisätekemistä, kun 3. maaliskuuta servereille saapuu System Override Collection -tapahtuma. Kyseessä on 17. maaliskuuta asti kestävä erikoistapahtuma, jonka aikana pelaajat pääsevät kokeilemaan muun muassa uutta pelitilaa sekä keräämään hahmoille eventin aikana jaettavia ulkoasuja.

Deja Loot -pelitila tuo pelaajille mahdollisuuden mittelöidä taistelukenttien herruudesta melko mielenkiintoisella tavalla. Normaalissa pelimuodossa kentästä löytyvät aseet ja muut varusteet jakaantuvat ennen kierroksen alkua satunnaisesti. Nyt Deja Lootissa härpäkkeet löytyvät aina samoista paikoista, joten esimerkiksi parhaimpien aseiden ja suojien löytöpaikat voi opetella ulkoa. Deja Loot -tilaa pelataan ensimmäisen viikon ajan World’s Edge -kartan parissa ja toisella viikolla taistelua pääsee harjoittamaan Kings Canyonissa.

Toisena uudistuksena mukaan saapuu Evo Shield -ominaisuus. Kyseessä on suojus, joka muuntautuu paremmaksi sitä mukaan, mitä enemmän suojusta kantava pelaaja onnistuu tekemään osumia muihin sotilaisiin. Alunperin valkoinen eli huonoin suojus voi loppua kohden muuttua esimerkiksi violetiksi, joka on toiseksi korkein suojaustaso. Respawn Entertainment kertoo tiedotteessa, että he haluaisivat lisätä Evo Shield -ominaisuuden myös peruspeliin. Yhtiö pyytääkin palautetta kyseisestä ominaisuudesta jatkokehitystä varten.

System Override Collection -eventissä on myös mahdollista ostaa sekä ansaita erilaisia ulkoasuja hahmoille sekä aseille. Ostettavissa on myös Heirloom Octane-hahmolle. Lisätietoja eventistä löydät täältä.

Alla eventtiä esittelevä traileri.
V2.fi | Miia Lyyra
< Call of Duty -sarjan... San Andreas Prix on ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova