Tuorein sisältö

Ruotsalaiset lupaavat täksi vuodeksi kauhistuttavan syksyn - kehuttu Amnesia saa uuden jatko-osan

08.03.2020 klo 17.00 | Luettu: 1043 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenPelottavista kauhupeleistään tuttu ruotsalainen pelinkehittäjä Frictional Games on ilmoittanut tekevänsä uuden jatko-osan kymmenen vuotta sitten ilmestyneelle kehutulle Amnesia: The Dark Descent -pelille.

Amnesia-peli erityisesti teki suosituksi ensimmäisen persoonan kauhupelit ja samalla sitä voi siis kiittää tai syyttää useamman suositun tubettajan uran luomisesta. Frictional Games ei itse tehnyt pelin hieman ristiriitaisemman vastaanoton saanutta jatko-osaa Amnesia: A Machine for Pigs vaan keskittyi sen sijaan SOMA-kauhupeliin.

Nyt kuitenkin pelistudio palaa takaisin Amnesia-sarjan pariin ja aivan kuten SOMA oli kehitysaskel psykologisemman kauhun pariin, lupaa pelinkehittäjä uuden Amnesia: Rebirth -pelin olevan jälleen uusi evoluutioloikka kauhupeleille.

Amnesia: Rebirth julkaistaan vuoden 2020 syksyllä Playstation 4- ja PC-alustoille. Tarkempi päivämäärä ei ole vielä tiedossa mutta pelin julkistustrailerin voi katsoa alta.


V2.fi | Mikko Seppänen
< Pelinkehittäjä Respa... Yli 300 000 euroa ma... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova