Tuorein sisältö

2K Sports palaa tekemään jenkkifutispelejä mutta Maddenin kilpailijaa ei kannata odottaa

10.03.2020 klo 22.05 | Luettu: 1989 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenAmerikkalainen jalkapalloliiga NFL ja pelijulkaisija 2K ovat ilmoittaneet solmineensa uuden sopimuksen, joka antaa julkaisijalle mahdollisuuden tehdä ja julkaista pelejä virallisilla NFL-joukkueilla.

Kyseinen sopimus antaa 2K:lle mahdollisuuden kuitenkin tehdä vain "ei-simulaatiomaisia jalkapallopelikokemuksia" joten ne, jotka kaipasivat kilpailijaa EA:n julkaisemalle Madden-pelisarjalle eivät sitä tule saamaan. EA:n yksinoikeussopimus NFL-liigan kanssa loppuu vasta vuoden 2022 alussa mutta kuka tietää, ehkä jos 2K Sports ja NFL ovat tyytyväisiä julkaistuihin peleihin, voi pelistudio herättää henkiin aikanaan kehuja keränneen NFL 2K-pelisarjansa.

Julkaisijan ja NFL-liigan välillä solmittu sopimus ei myöskään koske pelaajien oikeita nimiä, sillä niiden lisensoimisesta on vastuussa pelaajien oma etujärjestö NFLPA. Vielä ei ole tiedossa mikä 2K:n pelistudioista tulee vastaamaan tulevista peleistä mutta 2K:n toimitusjohtaja David Ismailerin mukaan pelaajat voivat odottaa "useita videopelejä, jotka keskittyvät hauskanpitoon ja tarjoavat lähestyttäviä sosiaalisia kokemuksia".

EA ehti myös kommentoimaan lyhyesti uutta sopimusta julkaisemalla lausunnon, jonka mukaan "EA Sports säilyttää simulaatiomaisten NFL-pelien yksinoikeuden eikä julkaisijan suhde NFL:n tai NFLPA:n kanssa ole muuttunut".

Lähde: Polygon

V2.fi | Mikko Seppänen
< Onko entisestä Ninte... Tänään saattaa tipah... >

Keskustelut (1 viestiä)

Kuraattori

11.03.2020 klo 06.13 1 tykkää tästä

NFL Fever 2004 on edelleen realistisimman tuntuinen NFL peli.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova