Tuorein sisältö

Control -pelin ensimmäinen lisäsisältö The Foundation lupaa lisää kummallista menoa ja kurkistuksen Vanhimman Talon historiaan

16.03.2020 klo 20.00 | Luettu: 2580 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenKehuja ja useita vuoden peli -palkintoja kerännyt Control saa tämän kuun loppupuolella ensimmäisen ladattavan lisäsisältönsä nimeltään The Foundation. Nyt kotimainen pelinkehittäjä Remedy on julkaissut siitä ensimmäisen trailerin, joka hieman näyttää mitä outouksia perustuksilta on odotettavissa.

The Foundation -lisäosa lupaa valottaa pääpelin tapahtumapaikan The Oldest Housen historiaa, kun pelaajan ohjastaman Jessen pitää matkata vanhimman talon perustuksiin estääkseen astraalitason vuotamisen sinne.

Pelin Digital Deluxe -version Playstation 4 -konsolilla omistavat saavat tulevan lisäosan automaattisesti ilmaiseksi, muut voivat hankkia pelille molemmat tulevat lisäosat sisältävän kausikortin 24,95 euron hintaan tai yksitäin 14,95 euron kappalehintaan. PC-pelaajat voivat hankkia kausikortin ja yksittäiset lisäosat samaan hintaan Epic Games Store -kauppapaikasta.

The Foundation saapuu Playstation 4- ja PC-alustoille 26. päivä maaliskuuta mutta johtuen lisäsisällön rajoitetun ajan konsoliyksinoikeudesta, joutuvat Xbox One -pelaajat odottamaan julkaisua kesäkuun 25. päivään saakka.


V2.fi | Mikko Seppänen
< Steamissa rikkoutui ... Virtuaalinen Minecra... >

Keskustelut (2 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

16.03.2020 klo 20.32

Kuinka pitkä kausi on? Eli kuinka kauan kausikortilla voi pelata?
lainaa
grandpa_c

Moderaattori

Rekisteröitynyt 04.05.2019

16.03.2020 klo 21.45

LateHuominen kirjoitti:
Kuinka pitkä kausi on? Eli kuinka kauan kausikortilla voi pelata?


Jos huomioidaan että ensimmäinen lisäosa ilmestyy maaliskuun 26. päivä ja toinen on luvattu kesän aikana - olettaen että kesän lasketaan loppuvan elokuun loppuun - niin kausi kestäisi silloin alle puoli vuotta.

Varmaankin kausikortilla voi pelata, niin kauan kuin itse jaksaa ja pelistä saa iloa.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova