Tuorein sisältö

Lisää ilmaista pelattavaa piristämään sosiaalista etäännyttämistä - tarjolla muun muassa Tomb Raider ja Watch Dogs

21.03.2020 klo 11.00 | Luettu: 7320 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenJos viikonloppuna kaipaa jotain uutta pelattavaa, niin sekä GOG, Steam että Epic Games Store tarjoavat jokainen jotain ilmaisherkkua kotona istuvalle pelikansalle.

Lyhyimmän aikaa on saatavilla GOG-pelikaupassa oleva Mable and The Wood -peli, joka edustaa metroidvania-tyyppistä toiminta/seikkailupeliä. Pelin voi lisätä omana pelikokoelmaansa vielä noin 30 tunnin ajan ja se onnistuu täältä.

Epic Games Store taas jatkaa viikoittaisten ilmaispeliensä jakamista ja tällä kertaa luvassa on taas kaksi peliä, jotka ovat Watch Dogs ja Stanley Parable. Kehuja kerännyt Stanley Parable pistää pelaajan konttorirotta Stanleyn saappaisiin, kun tämän monotoninen työ keskeytyy eräänä päivänä mystisesti. Pelin voi lisätä omaan kokoelmaansa täältä.

Ubisoftin pääasiassa ihan hyvän vastaanoton (esimerkiksi V2.fi:n arvio) saaneessa Watch Dogs päästää pelaajan eliittihakkeri Aiden Pearcen saappaisiin ja hakkeroimaan ihan kaiken turvakameroista alkaen. Peli on tuttuun tapaan saatavilla Epic Games Storesta.

Viimeisenä muttei vähäisimpänä Square Enix on laittanut ilmaiseksi saataville Steam-kauppaan kaksi Lara Croft -peliä. Ensimmäinen näistä on vuonna 2013 julkaistu varsin mainio Tomb Raider -reboot, jonka voi lisätä omaan Steam-kirjastoon täältä.

Toinen haudanryöstelypeli onkin sitten Lara Croft and the Temple of Osiris, joka tarjoaa yläviistosta kuvattua twin stick-toimintaa ja kevyttä pulman ratkontaa, jopa neljän pelaajan co-op-pelinä. Yhteistyöpelaaminen sujuu onneksi myös verkon yli eli pelaamaan pääsee kaverin kanssa, vaikka joutuisi kotona eristäytymään ilman paikallista peliseuraa. Lara Croft and the Temple of Osiris -pelin saa lisätty omaan pelikirjastaan sen Steam-sivulta.V2.fi | Mikko Seppänen
< Kalevalasta innostus... Onko luvassa lisää r... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova