Tuorein sisältö

GDC-tapahtuma siirtyi elokuulle mutta Microsoft julkaisi jo nyt yli 8 tuntia maaliskuun pelinkehittäjätapahtumaan tarkoitettua sisältöä

21.03.2020 klo 17.15 | Luettu: 1655 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenErityisesti pelinkehittäjille suunnattu Game Developers Conference -tapahtuma joutui koronaviruksen vuoksi siirtymään alkuperäiseltä maaliskuun päivämääriltään ja järjestetään sen sijaan GDC Summer -nimellä elokuun alussa.

Tämä ei ole kuitenkaan estänyt pelijulkaisijoita ja pelintekijöitä julkaisemasta tapahtumaan tarkoitettuja esitelmiä netissä vaan esimerkiksi Sony kertoi yksityiskohtia tulevasta Playstation 5 -konsolista laitteen pääsuunnittelijan Mark Cernyn alun perin tapahtumaan tarkoitetun esitelmän välityksellä. Lisäksi virallisella GDC:n Twitch-kanavalla on julkaistu useita tunteja peruttuja esitelmiä.

Myös Microsoft on julkaissut valtaosan GDC-tapahtumaan suunnitelluista esitelmistään omalla Microsoft Game Stack YouTube-kanavallaan. Yritys livestriimasi kahden päivän aikana yli kahdeksan tunnin edestä haastatteluja, paneeleja ja esitelmiä omistamiltaan pelinkehittäjiltä kuten The Coalition, inXile Entertainment, Rare ja Double Fine. Lisäksi käsittelyssä olivat aiheet kuten saavutettavuus sekä Microsoftin pelipilvipalvelu Project xCloud.

Jos siis pelintekemisen yksityiskohdat tai tekninen puoli kiinnostavat, niin Microsoftin livestreamit ja koko Game Stack -kanavan sisältö on ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Tämän voi aloittaa vaikka heti artikkelin lopusta löytyvistä kahden livelähetyksen tallenteista.

V2.fi | Mikko Seppänen
< Onko luvassa lisää r... Call of Duty: Warzon... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova