Tuorein sisältö

Riot Gamesin bannivasara iski Valorantin pelaajiin

11.04.2020 klo 14.00 | Luettu: 2218 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Riot Gamesin 5 vs. 5 -peli Valorant saapui suljettuun betatestiin 7. huhtikuuta. Pelikentille oikeuttavia avainkoodeja on jaettu melko maltilliseen tahtiin, eivätkä kaikki halukkaat pääse testaamaan uutta peliä vielä hetkeen. Avainkoodin voi tällä hetkellä ansaita katsomalla Twitchistä Valorant-striimejä, joissa drop-palkinnot ovat päällä.

Koodeja koskeva mielenkiinto on herättänyt myös keplottelijoita liikenteeseen ja Riot Games onkin ilmoittanut estäneensä kasan Valorantin betatestiin oikeuttavia tilejä. Yhtiö kehottaa, etteivät innokkaat pelaajat ostaisi toisten ihmisten käyttäjätunnuksia, sillä ostaja saattaa menettää ostoksensa bannivasaran heilahtaessa.

Valorantin Twitter-tilin kommenttikentässä ilmoitus on herättänyt sekalaisia ajatuksia. Osa pelaajista on kiitollisia annetuista estoista osan kritisoidessa Riot Gamesin tapaa jakaa koodeja vain rajoitetusti. Joidenkin mielestä tyyli ruokkii bottien saapumista Twitchiin ja huijareiden myyntiaikeita.

Uutinen jatkuu kuvan jälkeen.



Valorantin pelikentät eivät ole säästyneet myöskään muilta huijareilta. Ennen ammatikseen Call of Dutya ja PUBGia pelannut Mark "phantasy" Pinney twiittasi videon, jossa hän esittelee huijarin toimintaa ottelussa. Videolla keplottelija käyttää tähtäysavustinta sen kummemmin peittelemättä. Myöhemmin Riot Gamesin Paul Chamberlain twiittasi, että kyseinen huijari on nyt estetty. Samalla Chamberlain kertoo, että yhtiö on valmis taisteluun petkuttajia vastaan.





V2.fi pääsi ennakoimaan Valorantin, josta voit lukea enemmän täältä.

V2.fi | Miia Lyyra
< Nintendo varoittaa v... Call of Duty: Warzon... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova