Tuorein sisältö

Kohta se tapahtuu - tällainen on Valorantiin pian saapuva ranked-tila

25.04.2020 klo 17.00 | Luettu: 1931 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Uutisoimme huhtikuun 13. päivä, kuinka Twitter-käyttäjä Ignuker pyysi twiitissään betatestissä olevaan Riot Gamesin Valorant-peliin ranked-pelitilan lisäystä. Tuolloin yhtiön Joe Ziegler kertoi, että pelaajan tasoon perustuva matchmaking on tulossa muutaman viikon sisällä.

Nyt Valorantin tekijöihin kuuluva Ian "Brighteyz" Fielding kertookin tuoreessa uutisessa, millainen pian saapuva ranked-pelitila on. Kilpailullisempi pelitila saapuu 0.49-päivityksen mukana ja ensimmäisenä rankedia pääsee kokeilemaan Euroopassa ja Amerikassa. Uutisessa muistutetaan, että kyseessä on pelitilan ensimmäinen versio ja päivityksiä tehdään muun muassa saadun palautteen perusteella.

Päästäkseen ranking-pohjaiseen taisteluun, on ensimmäisenä pelattava yhteensä 20 ottelua Valorantin normaalissa pelitilassa. Tämän jälkeen pelaajan saavuttamat tasot nousevat pärjäämisen mukaan. Yhteensä tasoja tulee olemaan kahdeksan: Iron, Bronze, Silver, Gold, Platinum, Diamond, Immoral ja Valorant. Uutisessa muistutetaan, että betatestin tasosaavutukset eivät siirry pelin lopulliseen versioon.

Pelitilan virallista julkaisupäivää ei ole kerrottu, mutta sen saapumista voidaan odottaa tapahtuvaksi lähiaikoina. Tällä hetkellä Valorantin tuorein päivitys kantaa numeroa 0.47. Lisätietoja rankedista pääset tutkailemaan täältä.

Valorant on Riot Gamesin kehittämä ja julkaisema 5 vs. 5 -moninpeli, joka saapuu PC:lle tulevana kesänä. Tällä hetkellä teos on betatestissä ja pelioikeuden voi lunastaa ainoastaan katsomalla Valorant-striimejä suoratoistopalvelu Twitchistä.
V2.fi | Miia Lyyra
< Riot Gamesin tuore v... Apex Legendsin neljä... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova