Tuorein sisältö

Ubisoft ei aio pyytää ainakaan tänä vuonna lisähintaa PlayStation 5 ja Xbox Series X -peleistä

22.07.2020 klo 23.00 | Luettu: 1879 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenHeinäkuun alussa uutisoimme, kuinka julkaisija Take-Two Interactive aikoo mahdollisesti pyytää seuraavan sukupolven konsolien peleistä 10 dollarin lisähintaa.

Pelijulkaisija Ubisoft paljasti tänään tuloskatsauksen yhteydessä järjestetyssä puhelinkonferenssissa, että ainakin tämän vuoden puolella ilmestyvät PlayStation 5 ja Xbox Series X -konsolien pelit tulevat maksamaan saman verran kun nykyisen konsolisukupolven pelit.Ubisoft ei kuitenkaan tarkentanut tuleeko sama hinnoittelupolitiikka jatkumaan myös ensi vuoden puolella vai onko kyseessä vain seuraavan konsolisukupolven alkutaipaleella pätevä taktiikka. Toivottavaa tietenkin on, että esimerkiksi Microsoftin ajama Smart Delivery -tyyliset järjestelmät, jotka tarjoavat aiemman konsoliversion ostaneille ilmaiseksi myös uuden laitteen version, yleistyvät uusien konsolien ilmestyessä.

Kyseessä on joka tapauksessa hyvä uutinen häirintäsyytösten kanssa painivan jättijulkaisijan pelien faneille ja niille, jotka aikovat hankkia PlayStation 5 tai Xbox Series X -laitteet jo mahdollisimman varhaisessa vaiheessa.

Lähde: The Verge


V2.fi | Mikko Seppänen
< Tältä näytti pelinke... Vartin verran virall... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova