Tuorein sisältö

Videoarvostelu: Radio General, erilainen RTS-sotanaksu

17.05.2020 klo 17.30 | Luettu: 2138 kertaa | Teksti: Jukka O. Kauppinen


Radio General on erilainen, jopa uniikki strategiapeli. Se tarjoaa täysin omanlaisensa reaaliaikanäkemyksen toisen maailmansodan taisteluista ja niiden komentamisesta, sillä tässä RTS-pelissä pelaaja on koko ajan kiitettävän pihalla. Tietoa ei jaeta kukkurakaupalla, vaan se on osattava itse kaivaa ja tulkita. Kokemus on viehättävä.

Pelaaja komentaa liittoutuneiden yksikköjään toisen maailmansodan taisteluissa kenraalin teltasta käsin, radion välityksellä. Hänellä ei ole suoraa yhteyttä joukkoihinsa tai maagista tosiaikaista karttakuvaa, vaan hän hallitsee tilannetta radion kautta saamiensa viestien kautta. Jos pelaaja ei ole tarkkana, niin todellinen tilanne voi olla hyvinkin erilainen karttapöydän näkymään verrattuna. Yksiköiltä on älyttävä kysyä missä nämä ovat, samoin varmistettava että missä se ja se vihollisyksikkö on tai onko niistä edes havaintoja. Vastuu muuttuu aivan erilaiseksi, etenkin kun samat yksiköt kulkevat kampanjassa taistelusta toiseen. Ei ole välttämättä hyvä idea tapattaa joukkoja sokkona tehdyissä rintamahyökkäyksilssä.

Hieno idea ja oikein tyylikäs toteutus tekevät Radio generalista yhden positiivisimmista sotapelirintaman kohtaamisista kotvaan. Fiilistele peliä lisää oheisen Extra Life -videon kera:


Suora linkki: https://youtu.be/No3fHhFVq5A

Saa kanavan tilatakin
Lisää Extra Life -videoita
Ps. Tilaa hyvä lehti, jos ei ole jo tilattu? http://retrorewind.fi/tilaa

Spiikki & toimittaja: Jukka O. Kauppinen
Grafiikka: Niklas Isberg
Intro/outro: Saku Tiainen, Antti Miettinen, Kraku / Mika Hyvönen, XWD, Kraku / Mika Hyvönen, XWD, Fapahtaja

Radio General
Tekijä / julkaisija: Foolish Mortals
Alustat: PC
http://www.foolish-mortals.net/radiogeneralV2.fi | Jukka O. Kauppinen
< Bannivasaran heilutt... Ubisoft haastaa Goog... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova