Tuorein sisältö

Sony esittelee Playstation 5 -pelejä ensi viikolla

29.05.2020 klo 20.00 | Luettu: 2534 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenSony vahvisti aiemmin liikkuneet huhut ja ilmoitti esittelevänsä ensimmäistä kertaa tulevia Playstation 5 -pelejä ensi viikon torstaina lähetettävässä livestriimissä.

Suomen aikaa livestriimi alkaa kello 23.00 torstaina 4. päivä kesäkuuta ja kestää noin tunnin. Striimi on katsottavissa sekä YouTuben että Twitchin kautta.

Mitä esiteltäviin peleihin tulee, niin tarkempia yksityiskohtia Sony ei ole paljastanut. Kuitenkin firman toimitusjohtaja Jim Ryan kertoi Playstation-sivulla julkaistussa blogikirjoituksessa mukana olevan pelejä isoilta ja pieniltä pelistudioilta ympäri maailmaa.

Gamesindustry.biz -sivulle antamassaan haastattelussa Jim Ryan vahvistaa Playstation 5 -konsolin tuotannon olevan yhä aikataulussa ja konsoli tullaan julkaisemaan suunnitelmien mukaan maailmanlaajuisesti vielä tämän vuoden aikana. Tämä siitäkin huolimatta, että konsolin tuotanto on kokenut ennennäkemättömiä haasteita koronaviruspandemian vuoksi.

Samassa haastattelussa Ryan vahvistaa Sonyn aikovan tukea PS4-konsolia vielä usean vuoden ajan, johtuen laitteen yli 100 miljoonan suuruisesta käyttäjäkunnasta. Kuitenkaan PS4-omistajien ei kannata odottaa vanhemmalle konsolille versioita Sonyn Playstation 5 -peleistä, sillä Ryanin mukaan Sony ei ole kiinnostunut tästä.

Ryan kertoo Sonyn uskovan eri konsolisukupolvien välisiin eroihin eikä halua pelinkehittäjien joutuvan jättämään käyttämättä seuraavan sukupolven tarjoamaa uutta teknologiaa vain tehdäkseen peleistään taaksepäin yhteensopivia.


V2.fi | Mikko Seppänen
< The Witcher -sarjan ... Fortniten seuraava k... >

Keskustelut (1 viestiä)

Amin

31.05.2020 klo 08.51 1 tykkää tästä

Kysymys, olisiko mahdollista ennakkotilata (PS5 Pro) Syksyllä 2020 tai heti Kesäkuu, Heinäkuu 2020 aikoina?

Voi lähettää sähköpostia asiasta.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova