Tuorein sisältö

Interaktiivisten Mario-LEGOjen tuotevalikoima ja hinnoittelu Suomessa julkistettiin

16.06.2020 klo 15.00 | Luettu: 3048 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


LEGO julkisti tänään LEGO Super Mario -tuotevalikoimansa kokonaisuudessaan. Peli alkaa aloitusradasta, joka on ainoa interaktiivisen LEGO Mario -hahmon sisältävä pakkaus. Mario-hahmo kerää kolikoita LEGO-palikoista rakennettavilla Mario-universumin pelitasoilla ja jokainen lisäsarja tuo mukaan uusia haasteita sekä ominaisuuksia. Aiemmin julkistettujen Piraijakasvin vauhtikurvi- ja Bowserin linnan pahistaistelu -laajennussarjojen lisäksi valittavana on kuusi eri laajennussarjaa: Vartioitu Linnoitus, Marion talo ja Yoshi, Toadin aarrejahti, Aavikko-Pokey, Whompin laavahaaste ja Boomer Bill Barrage. Lisäksi saatavilla on tehostuspakkauksia, kuten Cat Mario tai Builder Mario.

”Valikoimamme kattaa nyt yhteensä 16 LEGO Super Mario -settiä. Odotan innolla, millaisia ulottuvuuksia ainutlaatuiset tehostuspakkaukset tuovat peliin. Jokaisen pelaajan mielikuvitus ja kiinnostuksen kohteet ovat erilaisia. Kun aloitusrataa täydennetään jo olemassa olevilla LEGO-palikoilla ja erilaisilla LEGO Super Mario -laajennussarjoilla, voidaan luoda useita eri Mario-maailmoja ja keksiä loputtomasti uusia pelejä", kertoo Executive Officer, Game Producer Takashi Tezuka Nintendolta.

LEGO Super Mario Seikkailut Mario kanssa -aloitusrata on suositushinnaltaan 59,99 euroa ja laajennussarjojen hinnat vaihtelevat 19,99 eurosta 99,99 euroon. Kallein niistä on Bowserin linnan pahistaistelu -laajennussarja. Thwompin tömähdys - ja King Boo -sarjoja (39,99 ja 49,99 eur) saa vain valikoiduilta jälleenmyyjiltä. Tehostuspakkaukset maksavat 9,99 eur / kpl (Fire, Propeller, Cat ja Builder Mario) ja hahmopakkaukset 3,99 eur / kpl.
V2.fi | Manu Pärssinen
< Nintendo julkaisi pi... HyperX järjestää jul... >

Keskustelut (1 viestiä)

fbsobef

16.06.2020 klo 16.38 2 tykkää tästä

ostan kaikki ja rakenman koronakaranteenissa
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova