Tuorein sisältö

EA Play: Star Wars: Squadrons sai ensimmäisen pelikuvaa esittelevän trailerin

19.06.2020 klo 03.15 | Luettu: 939 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenEA Play Live oli tänä vuonna hieman köyhä sisällöltään mutta sentään tapahtumassa kuultiin lisää lokakuussa julkaistavasta Motive Studiosin avaruuslentelypelistä Star Wars: Squadrons.

Osa tiedosta oli samaa mikä kuultiin jo maanantaina julkaistun ensimmäisen trailerin yhteydessä mutta tarkempia yksityiskohtia kuultiin sekä pelin yksinpelikampanjasta että moninpelitiloista. Pelin yksinpelissä pelaaja luo itselleen kaksi lentäjää, joista toinen on Imperiumin palveluksessa ja toinen taas edustaa Uutta Tasavaltaa. Kampanjan aikana peli vaihtelee tehtävittäin lentäjien välillä, jolloin pelaaja pääsee kokemaan pelin tarinan molemmista näkökulmista.

Pelistä esiteltiin myös aiemmin kerrotun 5vs5 Dogfight -moninpelitilan lisäksi myös sen pääasiallinen useasta osasta koostua Fleet Battles -moninpelitila. Fleet Battles -taisteluissa osapuolet ottavat yhteen aluksi kartan keskiössä, josta taistelun voittaja pääsee etenemään hyökkäämään isompia aluksia vastaan ja tästä vielä mahdollisen voiton seurauksena hyökkäämään vastustajan lippulaivan kimppuun.

Uudesta pelitilasta ja muista yksityiskohdista löytyy lisää tietoa sekä ihka aitoa pelikuvaa alta löytyvältä trailerilta. Trailerissa nähty pelikuva ja pelinkehittäjien lupaus antaa pelaajille mahdollisuus esimerkiksi säätää alusten energiakäyttöä tarpeen mukaan tuo vahvasti mieleen 90-luvun legendaariset Star Wars -avaruuslentelyt, joten odotukset ovat varovaisen optimistisia.

Star Wars: Squadrons julkaistaan 2. päivä lokakuuta Xbox One-, PlayStation 4- ja PC-alustoille. Peli tukee moninpelissä alustojen välistä ristiinpelausta ja lisäksi pelistä löytyy VR-tuki.


V2.fi | Mikko Seppänen
< Onko luvassa muutaki... EA Play: Uusi Skate-... >

Keskustelut (2 viestiä)

Cubisti

19.06.2020 klo 21.18 1 tykkää tästä

Amerikkalaisille suunnattu junaratakisko lässynlässyn selittely missä pelkkä pelikuva olisi puhunut enemmän kuin kahden sekunnin välein tehdyt leikkaukset välivideosta peilikuvaan ja takaisin välivideoon ja seliseli päälle.

En tiedä kuka on keksinyt, että nämä ovat siistejä ja cooleja videoita markkinointiin, mutta potkut kaikille.
lainaa
JiiBee

19.06.2020 klo 21.44 1 tykkää tästä

Nyt kyllä näyttää hyvältä! Täytyy vain toivoa valomiekat ristissä että peliä ei pilata mikromaksuilla...
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova