Tuorein sisältö

EA Play on nyt saatavissa ilmaiseksi Xbox Game Pass Ultimate -jäsenille

10.11.2020 klo 20.00 | Luettu: 1563 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


EA Play on lisätty osaksi Xbox Game Pass Ultimatea, mikä tarkoittaa, että jatkossa jäsenyyden omistajat pääsevät käsiksi yhä useampaan peliin yhden tilauksen kautta.

EA Play on käytettävissä tästä päivästä alkaen Xbox Series -sarjan ja Xbox One -sarjan laitteilla. Xbox Game Passin PC-käyttäjille EA:n palvelu aukeaa hieman myöhemmin eli 15. joulukuuta. Normaalisti EA Play -palvelu on maksullinen (24,99 euroa/vuosi), mutta jatkossa Xbox Game Pass Ultimaten omistajat saavat EA:n palvelun ilman lisämaksua.

Palvelun mukaan tulon jälkeen pelikirjasto laajenee entuudestaan myös Android-laitteilla. Jatkossa Xbox Game Pass Ultimaten omistajat voivat pelata Android-laitteillaan. Tänään EA Playn kirjastoon on myös lisätty myös Star Wars: Jedi Fallen Order. EA Playn valikoimaa voit tarkastella täältä.

Xbox Game Pass Ultimate -jäsenille on muutenkin vaihtelevia tarjouksia, joista viimeisin ilmoitettiin eilen. Jäsenet voivat rajoitetun ajan lunastaa itselleen 30 päivän Disney+-palvelun kokeilujakson. Tarjous on voimassa myös Suomessa. Lisätietoja alla olevasta videosta.



V2.fi | Miia Lyyra
< PlayStation 5:n suun... Ubisoft myi norjalai... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova