Tuorein sisältö

EA Play: Yhteistyöpelejä ja goottisatuja - tältä näyttivät muut tapahtumassa esitellyt pelit

19.06.2020 klo 04.15 | Luettu: 1757 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenEA:n tänä vuonna E3-tapahtuman normaalin pressitilaisuuden korvaajaksi tarkoitettu EA Play Live -lähetys oli todella vaisu esitys. Tapahtumassa ei nähtiin oikeastaan vain muutama uusi lupaavalta vaikuttava peli mutta luvassa ei ollut yhtään merkittävää uutta paljastusta, pois lukien tieto uuden Skate-pelin olevan työnalla.

Hieman yllättävästi EA Play Live ei esitellyt edes tarkemmin lähes vakioina nähtyjä FIFA tai Madden -pelisarjoja, vaan EA Sports -pelit saivat tyytyä yhteiseen lyhyeen traileriin. Vielä tylymmän kohtalon kokivat Dragon Age ja Battlefield -pelisarjat, joista nähtiin vain muutama hassu pätkä Frostbite-teknologiaan keskittyvän videon yhteydessä.Fanien tyytymättömyys oli heti nähtävissä lähetyksen loputtua, sillä YouTubessa video keräsi hyvin nopeasti enemmän peukutuksia alas kuin tykkäyksiä. Aivan täysin epäonnistunut EA Play Live ei kuitenkaan ollut, sillä varsinkin EA Originals -nimikkeen alla julkaistavat muiden pienempien pelinkehittäjien pelit vaikuttivat lupaavilta.

Erityisesti mainiosta A Way Out -co-op-pelistä (V2.fi 4,5/5) vastuussa olleen ruotsalaisen Hazelight Studiosin johtaja Josef Fares esiintyi jälleen omaan suorapuheiseen tapaansa.

Pelistudio jatkaa co-op-pelien parissa ja kehittäjän seuraava peli on nimeltään It Takes Two. Pelin ohjaajana toimiva Fares kertoo, että Hazelight haluaa yrittää yhdistää pelimekaniikan ja tarinan aivan uudella tavalla, niin että ne tukevat toisiaan ja tuntuvat pelaajista aivan uudelta. Fares lupaa suoraan, että tuleva co-op-toiminta-tasoloikka tulee "räjäyttämään v*ttu pelaajien mielen".

It Takes Two ilmestyy vuonna 2021 ja Josef Faresin haastattelun sekä pelikuvaa pelistä voi katsoa alta.Toinen lupaava esitelty EA Originals -peli tulee myös Ruotsista ja on nimeltään Lost in Random. Se on toimintaseikkailu, jonka pelinkehittäjä Zoink! Games lupaa muistuttavan goottilaista satua. Visuaalisesti peli on erittäin hienolta ja tuo mieleen vaha/nukkeanimaation.

Lost in Random ilmestyy myös vuonna 2021 ja sen trailerin voi katsoa alta.EA julkaisee myös heinäkuun 14. päivä ilmestyvän 3vs3 -moninpelin Rocket Arena. Pelin kehityksestä vastaa Final Strike Games ja trailerin perusteella kyseessä on sarjakuvamainen sankariräiskintä, jonka perusidea näyttäisi lainaavan vahvasti klassisesta saman nimisestä Quake-modista.

Peli ilmestyy Xbox One-, PlayStation 4- ja PC-alustoille tukien ristiinpelausta näiden välillä.Näiden pelien lisäksi EA Play Live -tapahtumassa kuultiin tietenkin lisää tietoa Star Wars: Squadrons -pelistä ja nähtiin sen ensimmäinen pelikuvaa sisältävä traileri.

Myös Apex Legends oli esillä ja isoin uutinen sen suhteen oli, että peli tulee ilmestymään syksyllä Nintendo Switchille ja Steam-kauppapaikkaan. Samalla peli saa myös kaikkien alustojen välisen ristiinpelauksen eli jatkossa Apex Legends -pelaajat voivat pelata myös muilla alustoilla olevien kaveriensa kanssa tai näitä vastaan.

Lisää kuultiin myös Apex Legendsin seuraavasta tapahtumasta, joka alkaa 23. päivä kesäkuuta ja on nimeltään Lost Treasures: Collection Event. Tapahtuman yhteydessä peliin tulee jälleen rajoitetuksi aikaa uusi pelitila, joka tällä kertaa on nimeltään Armed & Dangerous Evolved.

Aiemman Armed & Dangerous-pelitilan tapaan myös uudessa kehittyneessä versiossa pelaajilla on käyttössään vain haulikot ja tarkkuuskiväärit mutta tämän lisäksi tällä kertaa pelin respawn beaconit eivät ole käytössä, niiden sijaan pelaajat saavat kertakäyttöisen mobiili-beaconin, joka mahdollistaa kuolleiden tiimikaverien tuomisen takaisin mistä tahansa päin karttaa.

V2.fi | Mikko Seppänen
< EA Play: Uusi Skate-... Kaikki merkit viitta... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova