Tuorein sisältö

Luolastoseikkailu periytyy jälleen sukupolvelta toiselle - Rogue Legacy 2 saapuu heinäkuussa Early Accessiin

24.06.2020 klo 20.05 | Luettu: 1315 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenPelinkehittäjä Cellar Door Games paljasti tänään julkaisevansa Early Access -version tulevasta Rogue Legacy 2 -jatko-osasta Steamissa ja Epic Games Storessa heinäkuun 23. päivä.

Tuleva jatko-osa jatkaa kehutun edeltäjänsä linjaa eli pelaajan hahmon kuollessa tämän seikkailuja jatkaa aina uusi satunnaisesti luotu perijä, jolla säilyy edeltäjänsä varusteet. Rogue Legacy 2 lupaa laajentaa mahdollisia seikkailuja entisestään tuomalla peliin lisää satunnaisesti luotuja peliympäristöjä, lisää hahmoluokkia sekä uudet perintökalleudet, jotka ovat pysyviä pelihahmoja muokkaavia esineitä.

Pelin Early Access -versio lupaa pelin olevan täysin läpipelattavissa, sillä peli on ollut pelinkehittäjällä työn alla jo kahden vuoden ajan, mutta koska se ei silti vielä pidä sisällään kaikkea suunniteltua pelisisältöä se tulee olevaan saatavilla puolet halvempaan hintaan pelin lopullisesta 29,99 dollarin myyntihinnasta. Pelinkehittäjä uskoo saavansa pelin 1.0 version valmiiksi vuoden 2021 aikana eli kovin pitkään Early Access -vaihe ei tule kestämään.

Pelin uuden graafisen ilmeen voi katsastaa itse alta löytyvältä trailerilta ja jos peli alkaa kiinnostamaan, niin sen Early Access -version tarkan sisällön voi vielä katsoa itse pelin Steam-sivulta.Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Star Wars -klassikko... EA-pomo: Apex Legend... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova