Tuorein sisältö

Kehuja kerännyt roolipeli Disco Elysium on saamassa tv-sarjan

27.06.2020 klo 14.00 | Luettu: 1215 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenViihdealan verkkosivusto Variety paljasti, että pelinkehittäjä ZA/UM on solminut sopimuksen dj2 Entertainment -tuotantoyhtiön kanssa tehdäkseen pelistudion viime vuonna julkaistusta ja kehuja keränneestä (V2.fi arvio 4,5/5) Disco Elysium -roolipelistä tv-sarjaversion.

Peli perustuu Robert Kurvitzin vuonna 2013 julkaistussa romaanissa Püha ja õudne lõhn luotuun maailmaan, jonka retrofuturistisessa maailmassa amnesiasta kärsivän etsivän täytyy ratkaista poliittisesti arka murha. Pelinkehittäjän vastaava kirjoittaja Helen Hindpere kertoo ZA/UM:n "haluavan laajentaa sarjaa muihin medioihin ja uusille yleisölle".

Disco Elysium onkin saanut erityisesti kehuja tarinankerronnastaan ja peli on myös voittanut esimerkiksi parhaan narratiivin BAFTA-palkinnon tänä vuonna sekä viime vuonna The Game Awards -palkintogaalassa palkinnon parhaasta juonenkeronnasta.

Pelaajia kiinnostavasti dj2 Entertainment -tuotantoyhtiö oli vastuussa yllätyshitiksi nousseesta Sonic the Movie -elokuvasta ja on myös solminut tuotantosopimuksen Dontnod-pelinkehittäjän Life is Strange sekä Vampyr-peleihin perustuvista tv-sarjoista.

Lähde: The Verge

V2.fi | Mikko Seppänen
< Huippusuosittu Dr Di... Ninjala tarjoaa Nint... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova