Tuorein sisältö

Entinen esports-pelaaja ja suosittu striimaaja Byron ''Reckful'' Bernstein on kuollut

03.07.2020 klo 12.05 | Luettu: 2708 kertaa | Teksti: Miia Lyyra

Entinen esports-pelaaja ja suosittu striimaaja Byron “Reckful” Bernstein on kuollut. Suru-uutisen vahvisti Byronin veli Gary Bernstein Twitteriin jaetun viestin välityksellä. Reckful tuli tunnetuksi World of Warcraftin ja Hearthstonen pelaamisesta. Hän myös työsti kehittämäänsä Everland-peliä.

Uutinen jatkuu twiitin jälkeen.


Byron “Reckful” Bernstein oli kuollessaan 31-vuotias. Hän on kertonut avoimesti mielenterveysongelmistaan striimeissään ja sosiaalisen median kanavissaan. Kuolinsyytä ei ole vahvistettu, mutta hänen veljensä Gary kertoo kuolinsyyn olleen sama, kuin heidän edesmenneen Guy veljensä kuolinsyy. Guy teki itsemurhan, kun Byron oli nuori.

Suru-uutinen on herättänyt keskustelua striimaajien ja kilpapelaajien mielenterveysongelmista. Myös Twitchin työntekijöihin kuuluva Marcus Graham on kertonut Twitter-tilillään yhteisön tarvitsevan lisää resursseja mielenterveysongelmien tunnistamiseen ja hoitamiseen. Osa Byronia muistelevista on kertonut, että Reckful oli heille esikuva, joka sai myös heidät kiinnostumaan striimaamisesta. Yksi Byronia ylistävistä on suosittu suoratoistaja ja entinen Owerwatchin kilpapelaaja Félix "xQc" Lengyel.Suomessa kriisipuhelin päivystää 24/7 numerossa 09 2525 0111. Linkin takaa löydät tiedot ruotsinkielisistä, arabiankielisistä ja englanninkielisistä palvelulinjoista. Lisäksi Mieli.fi-sivustolta löydät linkkejä kriisiapua tarjoaviin chat-palveluihin.


V2.fi | Miia Lyyra
< Tältä näyttää Hyper ... Tappelupelien jättit... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova