Tuorein sisältö

Twitchin yhteisö päätti - PogChamp-hymiö on jatkossa suuta auki pitävä lisko

13.02.2021 klo 14.00 | Luettu: 2279 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Suoratoistopalvelu Twitch ilmoitti tammikuun alussa poistavansa tunnetun PogChamp-hymiön, siinä esiintyvän Ryan Gutierrezin Washingtonin mellakoita koskevien kommenttien vuoksi. Twitch ilmoitti, ettei se hyväksy Gutierrezin kommentteja, sillä ne kannustivat väkivaltaan, ja kertoi muutama päivä myöhemmin korvaavansa PogChamp-hymiön uudella naamalla vuorokauden välein.

Nyt Twitch on ilmoittanut Twitterissä, että Twitchin yhteisö on puhunut ja jatkossa PogChamp-hymiönä esitetään vakituisesti liskon naama. Valinta on kuitenkin saanut kritiikkiä, sillä emoji on suora kopio vanhemmasta KomodoHype-hymiöstä. Lisäksi Twitchin käyttäjät ovat kommentoineet, että lisko näyttää typerältä, eivätkä he halua sitä hymiöksi. Osa kirjoittajista myös ihmettelee, ketä nämä Twitchin kertomat yhteisön jäsenet ovat, sillä heidän valintansa ei edusta kaikkien muiden mielipiteitä.
V2.fi | Miia Lyyra
< Ubisoft tuo sittenki... Huhtikuussa ilmestyv... >

Keskustelut (2 viestiä)

Czerwony

Rekisteröitynyt 11.04.2007

13.02.2021 klo 16.06

Suurin osa sen päivittäisrotaation emoteista oli niin tasotonta paskaa, että hyvä vaan kun päätyivät yhteen paremmista vaihtoehdoista.

Komodohypeä käytettiin ennenkin pogchampin korvikkeena, joten ei oikein jaksa ymmärtää mikä tässä nyt on se ongelma. Twittervalittajilta meni äänestys vissiin ohi vaikka siitä ilmoitettiin myös twitterissä?
lainaa
Joni

13.02.2021 klo 16.07 3 tykkää tästä

Perhana kun Amazon meni ostaan tuon paskan. Tuota saada enää mitenkään alas.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova