Tuorein sisältö

Epic Games Store tarjoaa tällä viikolla tripla-annoksen pelattavaa - tarjolla zombiräimettä, outoja planeettoja ja vankilapakoa

10.07.2020 klo 22.00 | Luettu: 2363 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenEpic Games Store jatkaa jälleen tuttuun tapaansa ilmaispelien jakamista. Tällä kertaa luvassa on kolminkertainen annos ilmaista pelattavaa, kun Lifeless Planet ja Killing Floor 2 -pelien lisäksi jo kertaalleen ilmaisjaosta pois jäänyt The Escapists 2 saapuu myös ladattavaksi.

Killing Floor 2 tarjoaa pelaajille veristä yhteistyöräiskintää zombilaumoja vastaan ja pelin voi käydä lisäämässä omaan kokoelmaansa sen Epic Games Store -sivulta.

Hieman rauhallisempaa menoa tarjoaa Lifeless Planet. Siinä pelaaja ohjastaa planeettaa tutkivaa astronauttia, joka törmää muuten elottomalla planeetalla outoon hylättyyn venäläiskylään... Avaruuden ihmeitä pääsee ihmettelemään lisäämällä peli omaan kokoelmaan sen Epic Games Store -sivulta.

Kolmikon viimeinen peli The Escapists 2 valmistelee pelaajan vankilasta pakenemista varten ja pelin voi napata pahan päivän varalle sen Epic Games Store -sivulta.

Pelit ovat saatavilla ilmaiseksi 16. päivä heinäkuuta kello 18.00 saakka ja ensi viikon ilmaispeliksi Epic Games Store lupailee luolastorymyämistä Torchlight 2 -pelin parissa.

V2.fi | Mikko Seppänen
< Pelimusiikkiorkester... Tietovuoto paljasti,... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova