Tuorein sisältö

Pelimusiikkiorkesteri Game Music Collective teki post-apokalyptiset musiikkivideot The Last of Us 2 -pelistä tutuille kappaleille

10.07.2020 klo 21.00 | Luettu: 714 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenSuomalainen pelimusiikkiorkesteri Game Music Collective kuvasti Helsingissä Vallilan Ratapihan alueella post-apokalyptiset musiikkivideot The Last of Us Part 2 -pelissä esiintyneille kappaleille Through the Valley ja Take on Me.

Musiikkivideoilla laulajaksi Game Music Collective oli kutsunut oululaisen Mokka Laitisen, joka tunnetaan parhaiten Punaisen Kuningattaren Periaatteen laulajana.

Videoiden kuvauksista Game Music Collectiven taiteellinen johtaja Lukas Stasevskij kertoi seuraavasti "Toimme paikalle vielä auton ovia ja muuta romua, jotta tavoitimme paremmin pelin tunnelman. Halusimme myös löytää musiikkivideolle laulajan, joka pystyisi tulkitsemaan kappaleet samassa hengessä kuin pelin päähenkilö Ellie. Pelissä on riipaisevaa tragediaa ja Mokka oli todellinen löytö tulkitsemaan kappaleet."

Game Music Collective on suomalainen noin 20 muusikosta koostuva pelimusiikkiorkesteri, jonka YouTube-kanavan musiikkivideoita on katsottu tällä hetkellä yli 4,7 miljoonaa kertaa. Se on myös toiminut studio-orkesterina suomalaisille peliyhtiöille, esimerkiksi esittäen Iron Danger -pelin Ilmari Hakolan säveltämän musiikin. Vuonna 2021 Game Music Collective julkaisee suomalaisen pelimusiikkiäänitteen, joka esittelee laaja-alaisesti suomalaista pelimusiikkia.

Orkesterin musiikkivideot löytyvät osoitteesta www.youtube.com/gamemusiccollective
V2.fi | Mikko Seppänen
< Mobiili-Tetrikseen s... Epic Games Store tar... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova