Tuorein sisältö

Superhotin tekijät antavat uuden pelinsä ilmaiseksi lähes kaikille alkuperäisen pelin ostaneille

11.07.2020 klo 11.00 | Luettu: 1707 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenKuten kaikki peliä pelanneet tietävät oli vuonna 2016 ilmestynyt puzzle-räiskintä Superhot yksi viime vuosien innovatiivisimmista räiskinnöistä. Peli onnistui yhdistämään mainiolla tavalla uusia mekaanisia innovaatioita, tarinankerrontaa ja siistiä toimintaa erittäin viihdyttäväksi kokonaisuudeksi (V2.fi 4,5/5).

Peli sai myös myöhemmin samana vuonna todella hyvän VR-version nimeltään Superhot VR ja nyt pelisarja on saamassa kolmannen osan nimeltään Superhot: Mind Control Delete. Uusi peli olisi aina ilouutinen pelisarjan ystäville mutta pelinkehittäjä Superhot Team tekee uutukaisensa kohdalla jotain täysin poikkeuksellista, nimittäin kaikki alkuperäisen Superhot-pelin ostaneet saavat Superhot: Mind Control Delete -pelin täysin ilmaiseksi.

Kyseinen tarjous ei ole vain rajoittunut PC-kauppapaikkoihin vaan pätee myös PlayStation- ja Xbox-versioihin. PC:llä tarjous koskee ainakin Steam, Epic Games Store, Origin, ja GOG-kauppoja. Jopa Windows Storen tai itch.io:n kautta ostaneet voivat saada pelin, jos lähettävät kuitin pelinkehittäjälle.

Ainoastaan Superhot VR -pelin ostaneet, Nintendo Switch -version omistavat tai pelin ilmaiseksi esimerkiksi Xboxin Games with Gold tai PlayStation Plus -tilauksen avulla saaneet eivät saa uutta jatko-osaa ilmaiseksi.

Superhot: Mind Control Delete julkaistaan 16. päivä heinäkuuta ja kaikki, jotka ovat ostaneet alkuperäisen pelin siihen mennessä saavat uuden pelin ilmaiseksi. Jos siis alkuperäistä Superhot-peliä ei ole vielä hankittuna, niin näppärästi peli sattuu olemaan juuri nyt täysin sattumalta 60 % alennuksessa useissa kauppapaikoissa.Lähde: The Verge

V2.fi | Mikko Seppänen
< Tietovuoto paljasti,... Amazon siirtää jo ke... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova