Tuorein sisältö

V2.fi viikon laiteuutiset 29-20: kesäruuhkassa uusia mobiililaitteita, minihiiri sekä pelikuulokkeet ja -näppäimistö

11.07.2020 klo 20.00 | Luettu: 1191 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Tällä viikolla on ollutkin jonkinasteinen "lehdistötiedote ulos, kesälomat alkaa" -tulva, sillä V2.fi:n sähköposti on täyttynyt tuttujen tuotemerkkien tiedotteista. Tässä niitä tiivistettynä.

Huawei ja Honor tiedottivat seuraavia:


Huawei on toteuttanut yhteistyössä valokuvaaja Malin Gustafssonin kanssa kollaboratiivisen valokuvateoksen osana Huawein uuden P40 lite -älypuhelimen lanseerausta. Teos löytyy esimerkiksi Huawein Instagramista. P40 Litestä löytyy neloiskamera, jossa on 48 MP pääkamera, Super Night Mode -tila ja tekoälyohjelma videoille (mm. taustamusiikin lisäämiseen). Etukamerassa on Super Night Selfie 2.0 -tila ja laitteen hinta on 299 euroa (6 Gt + 128 Gt).


Viikon suurin uutuus oli Honor 9A, josta V2.fi:hinkin on tulossa juttua. Kyseessä on 149 euroa maksava puhelin, joka on ensimmäinen Suomen markkinoille AppGallery-sovelluskaupalla tuotava Honor. Erityisesti 9A:ssa painotetaan akkukestoa (jopa 35 tuntia videon katselua) ja kolmoiskameraa (13 + 5 + 2 MP).


Huawein MatePad T8 -tabletti on saapunut Suomen markkinoille. Siinäkin on käytössä AppGallery (+ Petal Search) ja laite painaa vain 310 grammaa sekä on 86 mm paksuinen. Akun luvataan kestävän 12 tuntia tehokäyttöä ja T8:sta löytyy 16 Gt tallennustilaa. WiFi-version suositushinta on 99 euroa ja LTE-version 129 euroa.

Lisäksi Huawei kertoo aloittaneensa maailmanlaajuisen AppsUp-kilpailun sovelluskehittäjille. Kisan pääpalkintona on jopa 20 000 dollaria ja lisätietoa löytyy täältä.

V2.fi arvosteli äskettäin Huawei Matebook X Pro -kannettavan, arvostelu löytyy täältä.


Razer julkisti juuri eilen pienikokoisemman version mainiosta Deathadder-pelihiirestään. Razer Deathadder V2 Mini painaa 62 grammaa ja siitä löytyy 6 ohjelmoitavaa painiketta, tallennusmuisti profiileille, Chroma RGB -valaistus ja 8500 DPI optinen sensori. Hintaa sillä on 59,99 euroa. Lisäksi Razer esittele Razer Mouse Grip Tape -tarratuotteen, jonka voi liimata mihin tahansa Razerin hiireen lisäpidon saamiseksi. DeathAdder V2 Minissä sitä tulee mukana.


OnePlus lähestyi toimitusta kahdella tiedotteella. Ensimmäinen koskee Fortnitea, sillä Bhangra Boogie -emote on ensimmäisenä tarjolla ainoastaan OnePlus-laitteiden omistajille. V2.fi:n Miia testasi äskettäin OnePlus 8 Pro -puhelinta ja mm. juuri Fortniten pelaamista sillä. Lisäksi OnePlus kertoo esittelevänsä uuden Nord-puhelinten tuotesarjan AR-teknologian (tehostettu todellisuus) ryydittämänä. OnePlus 2 esiteltiin aikanaan virtuaalitodellisuudessa ja 21. tätä kuuta on luvassa taas uudenlainen julkistustilaisuus.
Creative julkisti uuden SXFI GAMER -pelikuulokemikrofonin, jonka luvataan toistavan "ultrarealistista ääntä". Kuulokkeissa on BATTLE Mode -ääniprofiili, CommanderMic-mikrofoni, Kevlar-vahvisteinen USB-kaapeli ja RGB-valaistus. Mikrofonin kerrotaan tarjoavan ammattilaistasoon vertautuvaa selkeyttä. SXFI tietenkin viittaa Super X-Fi-teknologiaan, johon tuli vuoden alussa Gen2-päivitys. Hintaa kuulokkeilla on 129,99 euroa.EPOS (eli Sennheiserin pelikuulokepuoli) kertoo kampanjoivansa entistä vahvemmin tuotteitaan pelimarkkinoille. EPOS on käynnistänyt maailmanlaajuisen pelikampanjan, jonka keskiössä on Oscar-palkinnonkin napanneen Anders Walterin lyhytfilmi. Vuoden varrella tullaan näkemään myös haastatteluja ja kurkistuksia kulisseihin. V2.fi on testannut mm. EPOS GSP 600 -kuulokkeet.


V2.fi osallistui Motorolan tämän viikon julkistustilaisuuteen, jonka pääosassa oli moto g 5G plus -puhelin. 5G-teknologian lisäksi luurista löytyy 90 hertsin 6,7 -tuumainen näyttö (21:9), kaksoisselfiekamera (ultralaaja+valoherkkä), 48 MP pääkamera (+ ultralaaja + syvyyssensori + makro), 765 Snapdragon, 5000 mAh akku ja NFC. Hintaa tällä viikolla kauppoihin saapuneella luurilla on 349 euroa.


HyperX laajentaa Alloy-sarjaansa mekaanisella HyperX Alloy Elite­­ 2 -näppäimistöllä. Näppiksessä on HyperX:n red-kytkimet, mediapainikkeet, äänensäätörulla, USB2.0-läpivienti ja 100% antighosting. Sen kerrotaan olevan PC-, PS4- ja Xbox One -yhteensopiva. Hintaa Alloy Elite 2:lla on 169,99 euroa.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Amazon siirtää jo ke... PC-pelaajat pääsevät... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova