Tuorein sisältö

Sonyn julkistukset CES-tapahtumassa: Leonardo-projekti, Gran Turismo -leffa, myyntiluvut...

05.01.2023 klo 14.10 | Luettu: 1997 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Kuluttajateknologiaan keskittyvät CES 2023 -messut ovat alkaneet ja mukana on myös Sony, joka julkisti seuraavanlaisia asioita:

Project Leonardo on toimintarajoitteisille ja vammaisille tarkoitettu muokattava ohjain saavutettavuuden parantamiseksi. Xbox-leirissä vastaava laite on Xbox Adaptive Controller, joka on ollut jo jonkin aikaa markkinoilla. Lisätietoa Project Leonardosta täälläGran Turismo -elokuvasta julkaistiin ensimmäinen teaser-traileri. Ohjaajana Neill Blomkamp ja mukana ovat muun muassa Orlando Bloom, David Harbour sekä Geri Halliwell Horner eli ex-Ginger Spice.Sony kertoi myös, että PlayStation 5 -konsoleita on nyt myyty yli 30 miljoonaa ja että "tästä hetkestä eteenpäin kaikkien, jotka haluavat PS5:n, pitäisi olla paljon helpompaa hankkia sellainen". Käytännössä toimitusongelmista on siis päästy.

PSVR 2 -osastolta julkistettiin, että Gran Turismo 7 saa PSVR2-tuen ja laitteelle tulee myös suosittu Beat Saber -VR-peli.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Naughty Dog vilautti... Blooper Team vakuutt... >

Keskustelut (1 viestiä)

jörni

06.01.2023 klo 09.34

Gran Turismo 7 PSVR2:lle kuulostaa kyllä älyttömän hyvältä ja preview-jutuissa PSVR2:n tekniikkaa/laatua on kyllä hyvin varauksetta hehkutettu. Eiköhän se ole pakko-ostos, vaikka hinta vähän hirvittääkin. :)
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova