Tuorein sisältö

Microsoft tuo syyskuussa pilvipelaamisen osaksi Xbox Game Pass Ultimatea

16.07.2020 klo 18.15 | Luettu: 1321 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenMicrosoft ilmoitti tänään Xbox-pomo Phil Spencer kirjoittamassa blogissa, että se aikoo lisätä Project xCloud -nimellä kulkevan pelistriimauspalvelunsa osaksi Xbox Game Pass Ultimate -tilausta.

Xbox Game Pass -palvelun kallein Ultimate -tilaus maksaa tällä hetkellä 12,99 euroa kuussa ja antaa pääsyn yli sataan PC- ja Xbox-peliin sekä pitää sisällään konsolimoninpelaamisen mahdollistavan Xbox Live Gold -tilauksen.

Syyskuusta lähtien Xbox Game Pass Ultimate -tilaajat voivat siis pelata koko palvelun pelivalikoimaa myös Project xCloud -striimauksen kautta puhelimilla ja muilla tuetuilla laitteilla niissä maissa missä striimauspalvelua tällä hetkellä tuetaan, mukaan lukien Suomi.

Kyseessä on varsin hyvä lisäetu jo olemassa oleville tilaajille ja varmasti myös houkutteleva vaihtoehto pelistriimauksesta kiinnostuneille. Toisin kuin esimerkiksi Googlen Stadia-laitteella, niin Microsoftin ratkaisussa pelaajilla on välittömästi laaja valikoima pelattavaa ilman, että näiden täytyy ostaa pelejä uudestaan.


V2.fi | Mikko Seppänen
< Microsoft Flight Sim... Uudistettu Gigatrack... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova