Tuorein sisältö

Microsoft Flight Simulatorin fyysinen myyntiversio vie 10 levyä ja on kooltaan 90 gigatavua

16.07.2020 klo 15.05 | Luettu: 1705 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenSaksalainen simulaattoreihin erikoistunut julkaisija Aerosoft on ilmoittanut saaneensa oikeudet julkaista fyysisen myyntiversion tulevasta Microsoft Flight Simulator -pelistä. Pelistä tullaan julkaisemaan kaksi myyntiversiota Euroopassa, jotka kattavat kaksi Microsoftin julkistamasta kolmesta erilaisesta digiversiosta.

Aerosoftin fyysiset julkaisut kattavat pelin perusversion joka pitää sisällään vähiten lentokenttiä ja lentokoneita sekä pelin kalleimman ja eniten sisältöä sisältävän Premium Deluxe -version. Molemmat julkaisut saapuvat 10 dvd-levyllä ja sisältävät myös paksun ohjekirjan.Levymäärältään Microsoft Flight Simulator hipoo siis fyysisissä pelijulkaisuissa jo ennätyslukemia mutta julkaisulla on omat varsin loogiset syynsä. Aerosoftin asiasta uutisoineessa foorumiketjussa pelifirman edustaja selittää, että itse varsinainen simulaattorikoodi vie varsin vähän tilaa mutta pelimaailma ja lentokonemallit ovat kooltaan lähes 90 gigatavua, joten fyysinen julkaisu on tarkoitettu kaikille joille kyseisen datamäärän lataaminen kestäisi yksinkertaisesti liian kauan.

Ison levymäärän selittää myös se, että pelijulkaisu ilmestyy dvd-levyillä sillä blu-ray-asemat ovat yhä huomattavasti harvinaisempia PC-tietokoneissa. Jos pelin luvattu Xbox One -versio saa myös fyysisen julkaisun, niin oletettavasti se tulee saapumaan vain parilla blu-ray-levyllä eikä suinkaan massiivisessa paketissa kuten PC-julkaisu.

Pelin fyysistä myyntikappaletta vaikkapa keräilykappaleeksi haluavat voivat käydä ennakkotilaamassa sen Aerosoftin verkkokaupasta.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Marvel's Avengers sa... Microsoft tuo syysku... >

Keskustelut (4 viestiä)

dhaofjdj

16.07.2020 klo 16.21 1 tykkää tästä

kertoo aika paljon et pelikoko ei mihinkaan muutu mut tekstuurit ja mallit vie eksponentiaalisesti
lainaa
Panomies

18.07.2020 klo 17.27

Kellä muka ei ole blu-rayta koneessaan?
lainaa
pfff

18.07.2020 klo 23.36

Panomies on joku jonne jolle mutsi ostaa kaiken.
lainaa
ponttoonilaituri

19.07.2020 klo 04.13

Kenellä ei muka ole gigabitin internetiä?
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova