Tuorein sisältö

Tältä näytti pelinkehittäjä Sucker Punchin peruttu hiiviskelypeli Prophecy

22.07.2020 klo 20.15 | Luettu: 2086 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Pelinkehittäjä Sucker Punchin uusin peli Ghost of Tsushima on saanut kriitikoilta varsin positiivisen vastaanoton (mukaan lukien V2.fi:n Miikka, joka antoi pelille täydet 5 tähteä) mutta nyt julkisuuteen on vuotanut uusi mielenkiintoinen noin 11 minuuttia kestävä video, joka vaikuttaisi sisältävän pelikuvaa pelinkehittäjän perutusta edellisestä pelistä.

Videon perusteella pelinkehittäjällä todennäköisesti kehitteillä vuoden 2014 Infamous: Second Son -pelin jälkeen ollut projekti kulki nimellä Prophecy ja kyseessä olisi ollut kolmannen persoonan hiiviskely/toimintapeli.

Julkisuuteen vuotanut video esittelee pelin päähenkilön nimeltään Abel Tvorah ja vaikuttaa muutenkin olevan niin sanottu vertikaalinen pala peliä eli pelikonseptin esittelyyn tehty demo, jossa välianimaatioiden lisäksi nähdään hieman erilaista pelisisältöä kuten hiiviskelyä ja toimintaa.

Prophecy vaikuttaa saaneen inspiraatiota tyylinsä puolesta esimerkiksi Dishonored ja Assassin's Creed -pelisarjoista ja lyhyt video on kaupunkiympäristössä nähtyjen yksityiskohtien puolesta todella vaikuttava mutta Ghost of Tsushiman positiivisen vastaanoton ja alustavasti erittäin lupaavan myynnin perusteella Sucker Punch ei ainakaan tehnyt huonoa ratkaisua siirtyessään projektista pois.

Nähtäväksi jää kuitenkin tuleeko Sonyn omistama pelinkehittäjä kuitenkin vielä palaamaan Prophecy-pelin konseptin pariin myöhemmin vai onko luvassa esimerkiksi jatko-osa Sucker Punchin uusimmalle samuraiseikkailulle.



Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Tältä näyttää lähes ... Ubisoft ei aio pyytä... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova