Tuorein sisältö

Sony esitteli maaliskuun PS Plus -pelit - tarjolla cyberpunk-juoksentelua, sinisen siilin kilpa-ajelua, dinosauruksia ja Ghost of Tsushiman itsenäinen monipeli

23.02.2022 klo 20.30 | Luettu: 2241 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenSony on jälleen julkistanut maaliskuussa PlayStation Plus -tilaajille, joita on tällä kertaa tarjolla neljä kappaletta.

Maaliskuun 1. päivästä alkaen PS Plus -tilaajat voivat lisätä kokoelmiinsa kehutun cyberpunk-tasoloikka Ghostrunnerin (V2.fi:n arviossa 4/5), dinosaurus-rakentelupeli Ark: Survival Evolvedin (V2.fi:n arviossa 3/5), sinisen siilin kart-ajelupeli Team Sonic Racingin (V2.fi:n arviossa 3,5/5) sekä bonuspelinä kehutun Ghost of Tsushiman omistajille vuoden 2020 syksynä julkaistu moninpelilisäosa Ghost of Tsushima: Legends.

Peleistä Ghostrunner on saatavilla ainoastaan PS5-omistajille mutta muut maaliskuun kolmesta pelistä ovat saatavilla myös vain PlayStation 4 -konsolin omistaville PS Plus -tilaajille. Pelit ovat lisättävissä omaan PS-pelikokoelmaan maaliskuun viimeiseen päivään saakka.

Pelaajilla on vielä myös helmikuun 28. päivään saakka aikaa ottaa helmikuun PS Plus -pelit itselleen, jotka ovat EA Sports UFC 4, Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure ja Planet Coaster: Console Edition.

V2.fi | Mikko Seppänen
< Realistinen räiskint... Ubisoft perui suunni... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova