Tuorein sisältö

Remedy Entertainment 25 vuotta - kuolemanrallin ja Max Paynen juurilla

19.08.2020 klo 15.45 | Luettu: 2467 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Espoolainen Remedy Entertainment on yksi Suomen vanhimmista pelitaloista. Sekä Housemarque että Remedy Entertainment ovat nimittäin tänä vuonna jo neljännesvuosisadan ikäisiä.

Sen kunniaksi V2.fi/Retro Rewind/Skrolli/monimuulehti-setämies Jukka O. Kauppinen tonki arkistojaan ja kaivoi sieltä esiin sekä vuonna 1997 julkaistun kirjoittamansa artikkelin Remedystä että sen julkaisemattoman raakaversion. Muistiinpanoja jutun teon ajoilta ei taida olla tallessa, vaikka mistä sen tietää, jos hän lähdeaineistojaan vähän vielä kaivelee.

Kenties joitakuita kiinnostavasti alkuperäinen editoimaton artikkeli on huomattavasti MikroBitissä aikanaan julkaistua pidempi. Painettua juttua kun täytyi lyhentää, jotta se saatiin mahtumaan lehden rajattuun tilaan. Jukka ei silloinkaan osannut olla lavertelematta. Leikellessä jutusta putosi sekä pienempiä detaljeja että maukkaampia toteamuksia sekä kokonainen kainalojuttu Final Realitystä. Nyt juttu on julkaistu Kauppisen blogissa ja sen voi käydä lukemassa osoitteesta jukkaokauppinen.blogspot.com.

Myös seuraavassa Retro Rewindissa on asiaa monen muun retroherkun lisäksi Max Paynesta ja senhän voi tilata Skrollin kylkiäisinä osoitteesta tilaaskrolli.fi.

V2.fi | Manu Pärssinen
< EA Play -tilauspalve... Honk ja toinenkin ho... >

Keskustelut (1 viestiä)

ppfffrt

19.08.2020 klo 22.19 3 tykkää tästä

Perkele kun myivät maxpayne oikeudet rockstarille.. oli poka coolit matrix modet pc:llä aikoinaan, jonnet ei muista.

Ei siinä onhan max payne 3 vieläkin hyvä mutta turha odottaa osaa 4 pariin kymmeneen vuoteen.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova