Tuorein sisältö

Tässä loput Gamescom-trailerit - ensikatsaus Fall Guys -pelin toiseen kauteen ja paljon muuta

28.08.2020 klo 10.00 | Luettu: 1584 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Eilen illalla Gamescomin tämän vuoden aloittaneessa Gamescom Opening Night Live -lähetyksessä nähtiin vino pino pelitrailereita ja muutamia uusia julkistuksia. Mitään isoja paljastuksia ei tänä vuonna nähty mutta pelitarjontaa riitti kuitenkin laidasta laitaan.

Muutamista tapahtumassa nähdyistä peleistä uutisoimme jo aiemmin mutta loput pelitrailerit löytyvät tämän jutun yhteydessä.

Tämän hetken kuumimmasta pelistä eli Fall Guysista nähtiin aivan lyhyt katsaus pelin tulevaan toiseen kauteen. Keskiaikaisella teemalla varustettu kausi alkaa tämän vuoden lokakussa ja luvassa on tietenkin teemaan sopivia asusteita sekä uusia minipelejä.



Ennen varsinaista alkushowta nähtiin preshown aikana myös muutaman pelin traileri. Näihin kuuluivat Bandai Namcon tulevan roolipeli Scarlet Nexus, joka ilmestyy jossain vaiheessa Xbox One-, Xbox Series X-, PlayStation 4-, PlayStation 5- ja PC-alustoille.



Kauhutoimintaa taas tarjoili PlayStation 4- ja PlayStation 5 -konsoleille kehitteillä oleva Quentum Error.



Dirt 5 -rallipelin uusi traileri esitteli tulevan pelin Playground -pelitilaa, jossa pelaajat voivat rakentaa ja jakaa omia ratojaan muiden pelaajien pelattavaksi.



Oman dinosaurushuvipuiston rakentamisesta liikeellä ollessa haaveilevat ilahtunevat tiedosta, että Jurassic World Evolution: Complete Edition saapuu Nintendo Switch -konsolille marraskuun 3. päivä.



Poikkeuksena muuten pääasiassa pelikuvan ja pelitrailerien täyttämään Gamescom-showhun oli pelinkehittäjä Biowaren video, jossa nähtiin enimmäkseen seuraavan Dragon Age -pelin konseptikuvia sekä ihan vähän pelimoottorikuvaa. Kuitenkin kovimmat Dragon Age -fanit voivat jo sen ja kuullut pelisarjan avulla hyvin alustavasti fiilistellä pelisarjan seuraaavaa peliä, jonka julkaisuun on todennäköisesti vielä pitkä aika.



Jos Dragon Agen odotus tuntuu pitkältä ja roolipelisormia syyhyttää, niin tänään julkaistaan vihdoinkin inXile Entertainmentin odotettu post-apokalyptinen Wasteland 3 -roolipeli. Peli on saatavilla PlayStation 4-, PC- ja Xbox One -alustoille. Wasteland 3 on myös näppärästi saatavilla heti julkaisussa osana Xbox Game Pass -palvelua.



Myös pian julkaistava alkuperäisen Mafia-pelin kokonaan uuteen kuosiin pistävä Mafia: Definite Edition sai uuden pelin tarinaa esittelevän trailerin.



Mielenkiintoisista tulevista peleistä Annapurna Interactiven aikasilmukka-murhamysteeri Twelve Minutes esitteli pelin vaikuttavan ääninäyttelijäjoukon johon kuuluvat James McAvoy, Daisy Ridley ja Willem Dafoe.



Tosiaikanaksuttelu Age of Empire III saa uuden 4K-grafiikoilla ja muilla parannuksilla tehdyn version lokakuun 15. päivä. Age of Empire III: Definite Edition julkaistaan PC:lle ja on saatavilla osana Xbox Game Pass -palvelua.



Taktikoinnin ystäviä ilahduttanee myös tieto uudesta vuoropohjaisesta Warhammer-pelistä nimeltään Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground. Pelistä ei nähty kuin vasta tunnelmaa luova traileri mutta se julkaistaan ensi vuonna PC-, Xbox One-, PlayStation 4- ja Nintendo Switch -alustoille.



Uusi Little Nightmares 2 -traileri oli myös täynnä tunnelmaa mutta sisälsi lähes yksinomaan uutta pelikuvaa. Lupaavan synkkä seikkailu ilmestyy 11. päivä helmikuuta 2021 PlayStation 4-, Xbox One-, Nintendo Switch- ja PC-alustoille.



Aiemmin julkistetuista peleistä myös Godfall sai uutta pelikuvaa sisältävän trailerin. Toiminnallisen roolipelin pitäisi ilmestyä vielä tämän vuoden aikana PC- ja PlayStation 5 -alustoille.



Uutta pelikuvaa nähtiin myös myöhemmin tänä vuonna ilmestyvästä Outriders-pelistä, joka trailerin perusteella tulee sisältämään pelinkehittäjä People Can Flylle tuttuun tapaan hyvin graafista ja näyttävää räimettä.



Syksyllä ilmestyy myös WWE 2K Battlegrounds, jonka uusimman trailerissa kuultiin painilegendaa ja selostajaa Jerry "The King" Lawleria. Itse peli on WWE 2K -pelisarjaan verrattuna kevyempää ja arcademaisempaa mätkintää mutta tulee sisältämään silti ison kirjon tuttuja painitähtiä eri aikakausilta.

Viime vuoden bugisen sotkun jälkeen toivotaan, että tämän vuoden tilapäiseksi korvikkeeksi tarkoitettu Battlegrounds on edes viihdyttävä. Peli ilmestyy syyskuu 18. päivä PlayStation 4-, Nintendo Switch-, Xbox One-, Google Stadia- ja PC-alustoille.



Muiden pelaajien mättämistä mutta robottimuodossa lupaa myös tapahtumassa julkistettu Override 2: Super Mech League. Joulukuussa PlayStation 4-, PlayStation 5-, Xbox One-, Xbox Series X-, Nintendo Switch- ja PC-alustoille ilmestyvä peli lupaa areenamuotoista robottitaistelua niin yksinpeli, kuin moninpeli muodossa.



Lisää moninpelitoimintaa on luvassa Spellbreak-pelin parissa, joka julkaistaan ilmaiseksi 3. päivä syyskuuta PlayStation 4-, Xbox One-, Nintendo Switch- ja PC-alustoille.



Pelien lisäksi Gamescom-showssa nähtiin myös uutta pelikuvaa kolmesta tulevasta isommasta lisäsisällöstä. Doom Eternal-pelin The Ancient Gods: Part One lupaa lisää tuttua verihurmetta ja se julkaistaan lokakuun 20. päivä.



World of Warcraftin odotettu Shadowlands-laajennus taas saapuu lokakuun 27. päivä pelaajien hyppysiin.



Nähdyistä laajennuksista viimeisenä tänä vuonna julkaistaan Destiny 2: Beyond Light, jota pelaajat pääsevät grindaamaan lokakuun 10. päivä.




V2.fi | Mikko Seppänen
< Klassikkojen paluu -... Ilmaista pelattavaa:... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova