Tuorein sisältö

Nintendo iski pöytään sellaisen Mario-rytinän, ettei mitään rajaa! Pelejä laidasta laitaan, taskusta olohuoneeseen

03.09.2020 klo 17.30 | Luettu: 3616 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Nintendo järjesti juuri Super Mario Bros. 35th Anniversary Direct -lähetyksen ja tässä osa siitä kaikesta, mitä julkistettiin (trailereita ja koko lähetys alla):

Super Mario 3D All-Stars (Switch, syyskuun 18.) sisältää Super Mario 64:n, Super Mario Sunshinen ja Super Mario Galaxyn.

Super Mario 3D World + Bowser's Fury (Switch, 21.2.2021), Wii U -pelin uusioversiointi lisäsisällöllä.

Mario Kart Live: Home Circuit (Switch, RC-auto), Switchillä ja radio-ohjattavilla autoilla pelattava Mario Kart, jossa rata on omassa olohuoneessasi (Mario-autossa on kamera).

Game & Watch: Super Mario Bros., Game & Watch -käsikonsoli (13. marraskuuta), joka sisältää pelit Super Mario Bros, Super Mario Bros: Lost Levels sekä uusitun version G&W-pelistä Ball.

Super Mario Bros. 35 (Switch, vain Nintendo Switch Online -jäsenille 1.10.2020-31.3.2021), 35 pelaajan SMB Battle Royale, jossa pelaajan tuhoamat viholliset siirtyvät muoden pelaajien kiusaksi.

Super Mario All-Stars (Switch, tänään), sisältää hiotut versiot peleistä Super Mario Bros., Super Mario Bros.: The Lost Levels, Super Mario Bros. 2 ja Super Mario Bros. 3.

Lisäksi Mario Kart Touriin tulee tässä kuussa special-juhla-eventti, Super Mario Maker 2:een juhlarata marraskuussa, Super Smash Bros. Ultimateen verkkoturnaus Super Mario -hahmoilla (marras-joulukuu), Mario-teemainen Splatfest Splatoon 2:een (tammikuu 2021) ja Super Mario -huonekaluja Animal Crossing: New Horizonsiin (maaliskuu 2021).

Lisäksi kauppoihin (ainakin jossain maailmankolkassa) on tulossa Mario-paitoja, -vaatteita, -kenkiä, -lautapelejä, -leluja ja niin edelleen.

Lisätietoa täällä.Koko lähetyksen voi katsoa tästä:


V2.fi | Manu Pärssinen
< WRC 9 kurvasi saatav... Intia antoi rukkaset... >

Keskustelut (3 viestiä)

Cubisti

03.09.2020 klo 17.45

Itse olisin ottanut nämä Game Pass tyylisenä kuukausitilauksena, mutta ostetaan nyt 3D Allstars pois kuljeksimasta niin pääsee Gamecube vihdoinkin eläkkeelle.

Toki Nintendolta tulee vielä jonain päivänä Netflixin tyylinen kuukausitilaus, niin nämä tulee silloin hankittua uudestaan. Taattua Nintendoa ja minä maksan iloisena sen.
lainaa
AhneN

04.09.2020 klo 04.27 1 tykkää tästä

Outo veto Nintendolta että 3D All Stars saatavilla vain maaliskuun loppuun, ml. digitaalinen versio. Nintendo mennyt kyl vähän piloille Iwatan ajoista, jälkeen. Itse en ole enää mikään suurin Mario fani. 60€ on aika suolainen hinta kolmesta vanhasta portista käytännössä kun vertaa esim. Crash/Spyro remakeihin. Ois voinut varmaan alesta ostaa -33% mutta ei toisaalta kiinnosta niin paljoa edes kun yrittävät kai manipuloida pelaajia ostamaan koska saatavilla vain reilut puoli vuotta.. luulen kyllä että tulee tarjolle vielä joskus myöhemmin.
lainaa
hdodbfje

04.09.2020 klo 08.10 2 tykkää tästä

noist rcautoista olis voimut tehda paljon pienemmat. mahtuis radalle enemman kuin kaks vierekkain ja olis paljon kiikkerampi ajaa. plus ei nuo edes nayta niin hyvilta et vois kayttaa koristeesineena. olisivat tehneet amiibojen kokoset. toi gamewatch kyl kiinnostaa tollasis switcheis on aina miljoona pelia ja sit vaikee paattaa tai keskittya niin tollanen hyvien pelien gw sohvannurkassa on aina hyva olla
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova