Tuorein sisältö

Starfield viivästyy jälleen - odotetun scifiroolipelin uusi julkaisupäivä on syyskuussa ja Bethesda omistaa sille oman lähetyksen kesäkuun alussa

08.03.2023 klo 19.00 | Luettu: 1523 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Pelinkehittäjä Bethesda on jälleen siirtänyt odotetun Starfield-scifiroolipelin julkaisua ja pelin virallinen julkaisupäivä on nyt syyskuun 6. päivä.

Starfieldin piti alun perin ilmestyä jo viime vuoden marraskuussa mutta pelistudio ilmoitti jo viime vuoden toukokuussa pelin viivästyvän yhdessä Arkane Austinin työstämän Redfallin kanssa tämän vuoden ensimmäiselle puoliskolle hioakseen pelit mahdollisimman hyvään julkaisukuntoon.

Vielä tämän vuoden alussa Bethesda ilmoitti omalla tukisivullaan pelin saapuvan vuoden 2023 ensimmäisellä puoliskolla mutta nyt Starfield siis saapuukin vasta syyskuussa.

Julkaisupäivän vahvistavalla videolla Bethesdan tuottaja Todd Howard ei avaa syitä viimeisimmälle viivästykselle mutta kiittää faneja tuesta ja innokkuudesta pelin suhteen. Samalla Howard lupaa pelistudion esittelemän peliä kokonaan sille keskittyneessä lähetyksessä kesäkuun 11. päivä, joka tullaan esittämään heti samana päivänä tulevan uuden Xbox Games Showcase -lähetyksen jälkeen.

Starfield ilmestyy näillä näkymin siis syyskuun 6. päivä Xbox Series X|S- ja PC-alustoille sekä muiden Microsoftin julkaisemien pelien tapaan heti julkaisupäivänä Xbox Game Pass -palveluun.



Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Uudet Xbox Game Pass... Microsoft lupaa tuod... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova