Tuorein sisältö

Sony julkisti PlayStation 5:n hinnan ja julkaisupäivän, lisäksi PlayStation Plus saa Game Pass -tyylisen valikoiman pelejä

17.09.2020 klo 00.10 | Luettu: 6188 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenPitkään sitä on jouduttu odottamaan mutta Sony julkisti vihdoinkin tämän iltaisessa PlayStation 5 Showcase -tilaisuudessa tulevan PS5-konsolin julkaisuhinnan sekä julkaisupäivämäärät. PlayStation 5 -konsolin levyasematon Digital Edition -versio tulee maksamaan 399 euroa ja levyasemalla varustettu versio 499 euroa.

Konsoli tullaan julkaisemaan marraskuun 12. päivä Yhdysvalloissa, Kanadassa, Meksikossa, Uudessa-Seelannissa, Australiassa, Etelä-Koreassa ja Japanissa. Muu maailma Suomi mukaan lukien pääsee pelaamaan uudella pleikkarilla viikkoa myöhemmin eli marraskuun 19. päivä.Samalla Sony myös julkisti uuden lisäominaisuuden, joka saapuu osaksi PlayStation Plus -tilausta, nimeltään PlayStation Plus Collection. Tämä tuntuu Sonyn vastineelta Microsoftin mainioon Xbox Game Pass -palveluun ja se tarjoaakin PS Plus -tilaajille pääsyn PlayStation 5 -konsolilla valikoituun kokoelmaan PlayStation 4 -pelejä.

Tilauksen tarkoituksena on varmasti myös tarjota levyasemattoman Digital Editionin ostajille myös mahdollisuus pelata jo omistamiaan PS4-pelejä ilman että näiden tarvitsee esimerkiksi ostaa ne digitaalisina uudestaan. Etuna PlayStation Plus Collectionissa taas verrattuna Microsoftin palveluun on se, että PS Plus -tilaajien ei tarvitse maksaa siitä erikseen toisin kuin Xboxilla.


V2.fi | Mikko Seppänen
< Paljastuuko vihdoink... Katso täältä kooste ... >

Keskustelut (4 viestiä)

GamePassVsCollection

17.09.2020 klo 13.33 3 tykkää tästä

"se tarjoaakin PS Plus -tilaajille pääsyn PlayStation 5 -konsolilla valikoituun kokoelmaan PlayStation 4 -pelejä."

"Etuna PlayStation Plus Collectionissa taas verrattuna Microsoftin palveluun on se, että PS Plus -tilaajien ei tarvitse maksaa siitä erikseen toisin kuin Xboxilla."

Mutta eikös tuo ole täysin eri palvelu? Game pass tarjoaa vanhoja + uusia pelejä, toisinaan jopa julkaisupäivinä uunituoreita.
lainaa
Ryynix

Rekisteröitynyt 21.11.2008

17.09.2020 klo 16.31 1 tykkää tästä

PS Now = Xbox Game Pass
lainaa
Kuraattori

18.09.2020 klo 06.05 1 tykkää tästä

Haha eli ei edelleenkään sinnepäinkään yhtää hyvää palvelua kuin Game Pass. Niin helppo olisi toteuttaa mutta kun halua ei ole.
lainaa
emblent

18.09.2020 klo 06.06 3 tykkää tästä

Ei ole jutun kirjoittaja Mikko Seppänen nyt ihan hoksannut noiden palveluiden ominaisuuksia :D
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova