Tuorein sisältö

Bandai Namco hankkii itselleen tulevaa Unknown 9: Awakening -peliä tekevän studion

19.09.2020 klo 17.00 | Luettu: 683 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenJapanilainen pelijulkaisija Bandai Namco ilmoitti hankkineensa itselleen kanadalaisen Reflector Entertainment -pelistudion. Uusi pelinkehittäjä ei ole vielä julkaissut yhtään peliä mutta työstää ensi vuodeksi luvattua Unknown 9: Awakening -peliä, joka julkistettiin elokuun lopussa järjestetyssä Gamescomissa.

Reflector Entertainmentin hankinta on osa Bandai Namcon pyrkimystä laajentaa toimintaansa vahvemmin länsimaihin ja firma onkin jo aiemmin julkaissut länsimaisten pelinkehittäjien kuten Supermassive Games ja Dontnod Entertaimentin pelejä kuten kauhupelottelu The Dark Pictures Anthology: Man of Medan (V2.fi:n arviossa 4,5/5) sekä tuleva David Lynchin -tuotoksista inspiroitunut Twin Mirror.

Uuden pelinkehittäjän hankinnasta tekee mielenkiintoista myös Reflector Entertainmentin pyrkimys rakentaa peliensä ympärille tarinamaailmoja, joihin pelien lisäksi kuuluisi sarjakuvia, romaaneja ja jopa elokuvia. Kyseessä ei myöskään ole aivan pieni uusi firma, vaan yrityksellä on jo työntekijöitä 120 henkeä sekä perustajiin kuuluu Assassin's Creed Unity, Assassin's Creed Revelations ja Far Cry 2 -pelien ohjaajana toiminut Alexandre Amancio.

Toivotaan että pelinkehittäjän mielenkiintoiset mutta haastavat transmediavisiot toteutuvat onnistuneesti ja että ensi vuonna PC-, Xbox Series X- ja PlayStation 5 -alustoille ilmestyvä Unknown 9: Awakening on yhtä mielenkiintoinen, kuin mitä julkistustraileri antaa odottaa.


V2.fi | Mikko Seppänen
< TikTok saa jo lähtöp... V2.fi Viikon laiteuu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova