Tuorein sisältö

Nyt jääkaappikin saatiin pyörittämään Doom Eternalia

13.10.2020 klo 23.00 | Luettu: 3128 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenLegendaarisen Doom-pelin pyörittäminen kaikenlaisilla mahdollisilla laitteilla kuten vaikkapa raskaustesteillä on jo eräänlainen perinne. Nyt kuitenkin nokkela Instagram-käyttäjä Richard Mallard keksi tavan, miten saada ihan uusin pelisarjan osa Doom Eternal pyörimään Samsungin älyjääkaapilla.Mallard asensi Android-käyttöjärjestelmää käyttävään jääkaappiin niin sanotulla sivulataus-metodilla Microsoftin xCloud-pilvipalvelun ja sitä kautta käynnisti Doom Eternalin. Samalla jääkaappi sai myös hurjasti muuta sisältöä, sillä tietenkin naposteltavaa hakiessa voi xCloudin kautta pelata kaikkia sieltä Android-alustalle löytyviä pelejä.

Nyt kun xCloud on saatavilla Android-alustalle, niin oletettavasti kohta Doom Eternal ja muut Xbox Game Pass -valikoimissa olevat pelit tullaan näkemään kaikilla mahdollisilla Android-laitteilla.

Lähde: The Verge

V2.fi | Mikko Seppänen
< Call of Duty: Modern... Xbox Series S tuplaa... >

Keskustelut (1 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

14.10.2020 klo 12.44 2 tykkää tästä

Saahan sen pyörimään vaikka maitopurkissa jos vaan liimaa siihen näytön kiinni. Yrittäisivät edes vähän parempia juttuja.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova