Tuorein sisältö

Kolme LucasArts-klassikkoa saapuvat Xbox-konsoleille ja Xbox Game Pass -palveluun

17.10.2020 klo 14.00 | Luettu: 1836 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenEilen julkaistussa Xbox Podcastissa nykyään Double Fine -pelistudiota johtava pelinkehittäjä Tim Schafer paljasti, että kolme Schaferin luotsaamaa legendaarista LucasArts-seikkailupeliä saapuu remasteroituna Xbox One -konsolille ja Xbox Game Pass -palveluun lokakuun 29. päivä.

Pelit ovat vuonna 1993 ilmestynyt Maniac Mansionin jatko-osa Day of the Tentacle, vuoden 1995 Full Throttle sekä viimeisempien LucasArts-seikkailujen joukkoon kuulunut vuoden 1998 kehuttu Grim Fandango. Kaikki kolme peliä ovat ehdottomia klassikkoja ja ehdottomasti tutustumisien arvoisia, jos niitä syystä tai toisesta ei ole aiemmin pelannut.

Pelien remasteroidut versiot ovat jo ilmestyneet aiemmin muun muassa PC- ja PlayStation 4 -alustoille, joten on hyvä, että Xbox-pelaajat pääsevät vihdoinkin kokemaan nämä klassikot. Lisää peleistä ja niiden parannelluista remaster-versioista voi kuunnella Larry "Major Nelson" Hrybin vetämästä virallisesta Xbox Podcastista alta, Tim Schaferin haastattelu alkaa 20:34 kohdasta.


V2.fi | Mikko Seppänen
< Gamestop saa jatkoss... The Dark Pictures: L... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova