Tuorein sisältö

Xbox-pomo: Pärjäisimme ilman PlayStationin Elder Scrollsia, mutta pelaajien pitää päästä pelaamaan

19.10.2020 klo 11.49 | Luettu: 4734 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Kotaku on haastatellut Xbox-päämies Phil Spenceriä muun muassa Bethesdan ostamiseen liittyen - erityisesti siihen, tuleeko kaupan myötä Microsoftin omistukseen siirtyneistä pelisarjoista nyt Xbox-yksinoikeuksia.

Spencer vastasi, ettei kauppasumman takaisin saamisessa olisi vaikeuksia, vaikka The Elder Scrolls VI:tä ei julkaistaisikaan PlayStation-konsoleille. Moinen yksinoikeustaminen ei kuitenkaan ollut kaupan takana.

"Tätä ostoa ei tehty siksi, että voisimme sulkea osan pelaajista pois. Mihinkään emme kirjanneet, että kuinka saisimme nämä pelit estettyä tietyiltä pelaajilta. Haluamme, että pelaamaan pääsee enemmän ihmisiä, emme vähemmän."

Spencer kuitenkin lisäsi, että puhuttaessa PC:stä, Xbox-konsoleista ja muista alustoista, joille on saatavilla Game Pass tulevaisuudessa "...meidän ei tarvitse julkaista niitä pelejä muuta kuin niille alustoille, joita me tuemme, jotta tämä diili toimisi. Mitä se sitten tarkoittaakaan".

Toinen mielenkiintoinen mainittu seikka oli se, että Microsoft aikoo tulevaisuudessa laajentaa pilvipelipalveluaan myös niin, että Xbox One -konsoleilla voi striimata Xbox Series S - ja X -pelejä. "Mielestämme se olisi hyvä tapa yhdistää eri sukupolvet ja saada ne pelit useampien ulottuville", kertoi Spencer ja vihjasi, ettei toiminnon saapumiseen kestäisi vuosia.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Sony tarkensi hämmen... Tiedostojen tökintä ... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (4 viestiä)

negange

19.10.2020 klo 12.09 7 tykkää tästä

kertois vain suoraan että halusi plokata playstation pelaajat.jokainen sen tajuaa mitä tolla tempulla teki.muu on sitten selittelyä.
lainaa
dgegh4566

19.10.2020 klo 17.57

Keskittyisivät nyt vaan räätälöimään kunnon enginen ja maailman Falloutille kun hardwarea ja massia löytyy.
lainaa
Rikuuuux12224

19.10.2020 klo 20.39 2 tykkää tästä

Mielestäni tämä on vihdoin erittäin hyvä juttu Microsoftilta kannustaa pelaajia tulemaan xboxillekkin, kauan on sitä huutista ollu että Microsoft ei tee mitään yms yms. Vihdoin päästään yksinoikeus pelejen ytimeen.
lainaa
Herpy

22.10.2020 klo 17.19

dgegh4566 kirjoitti:
Keskittyisivät nyt vaan räätälöimään kunnon enginen ja maailman Falloutille kun hardwarea ja massia löytyy.
Gamebryo voisi khyl pikku hiljaa olla vaihdon tarpeessa... mut toisaalta nää pelit myy niin naurettavan hyvin ettei Bethesda Todd Howardeineen koe moista tarpeelliseksi.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova