Tuorein sisältö

Xbox Series X -jääkaappi ei ole enää vain meemi - Snoop Dogg ja iJustine saivat Microsoftilta uudet jääkaapit

25.10.2020 klo 11.00 | Luettu: 4109 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Muistatteko, kuinka hauskaa oli naureskella tulevan Xbox Series X -konsolin ulkoasulle? Laitetta verrattiin jääkaappiin ja sosiaalisen median palvelut täyttyivät erilaisista meemeistä. Microsoft otti asiasta täyden ilon irti, tai niin ainakin luulimme.

Uutinen jatkuu twiitin jälkeen.


Nyt Microsoft on lähettänyt ainakin kahdelle henkilölle Xbox Series X -jääkaapin, itse konsolin sekä muuta oheistavaraa. Kodinkoneet ovat vastaanottaneet artisti ja musiikintuottaja Snoop Dogg sekä suosittu amerikkalainen YouTubettaja sekä näyttelijä Justine Ezarik eli iJustine. Mitä ilmeisemmin Snoop Doggin video livahti liian aikaisin verkkoon, sillä alkuperäistä videota ei ole enää saatavilla. Räppärin jääkaapista löytyi ainakin kakku ja Xbox-kaulakoruja. iJustinen YouTube-kanavalta taas löytyy melkein 8 minuuttia kestävä unboxing-video, jossa ison rahtipaketin sisuksista paljastuu Xbox Series X -jääkaappi.

Alla Twitter-käyttäjä Wario64:n jakama video, joka oli alun perin Snoop Doggin Instagram-tilillä nähtävissä. Lisäksi alla on myös iJustinen pidempi unboxing-video.

V2.fi | Miia Lyyra
< Niko Nirvi lahjoitti... ENCEn Counter-Strike... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova