Tuorein sisältö

Analogue ryhtyy vihdoin toimittamaan kauan odotettua PC Engine -konsoliaan

03.12.2023 klo 17.00 | Luettu: 1950 kertaa | Teksti: Anne Kukkura


Analoguen rattaat ovat vihdoinkin pyörineet siihen pisteeseen, että kahden vuoden verran myöhässä saapuvaa Analogue Duo -konsolia ryhdytään toimittamaan sen tilanneille. Analogue Duo on modernisoitu, FPGA-piirin voimin TurboGrafx-16-, PC Engine-, SuperGrafx-, TurboGrafx CD-, PC Engine CD-ROM- sekä Super Arcade CD-ROM -pelejä pyörittävä konsoli, jonka etuina emulaattoreihin verrattuna ovat esimerkiksi kuvan viiveetön 1080p-tarkkuus sekä tuki alkuperäisille ohjaimille. Myös Bluetooth-ohjaimet ovat tuettuna.

Analogue Duon toimitukset alkavat valmistajan mukaan 11. joulukuuta ja tavoitteena on saada kaikki ennakkotilatut laitteet perille ennen joulua. Ennakkotilauksia ryhdyttiin ottamaan vastaan kuluvan vuoden toukokuussa ja hinnaksi muodostui 249,99 dollaria, mikä oli lopulta 50 dollaria enemmän kuin aluksi oli ilmoitettu.


Analogue Duo on saatavilla kahdessa eri värissä. Musta versio viittaa USA-konsoliin ja valkoinen Japanissa myytyyn malliin. Tällä hetkellä konsolin seuraava erä on ennakkotilattavissa ja toimitusten luvataan alkavan helmikuussa 2024. Samoihin aikoihin alkavat myös Analoguen Pocket-käsikonsolin adapteripakkauksen toimitukset. Adapteripakkaukseen sisältyvät paitsi sekä SuperGrafx- että TurboGrafx-16 -sovittimet, myös vastaavat lisäosat Neo Geo Pocket Color- ja Atari Lynx -pelien pelaamista varten.


Lähde: The Verge

V2.fi | Anne Kukkura
< V2.fi:n joulukisat o... GTA VI:n trailerin j... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova