Tuorein sisältö

PlayStation 5:n suunnittelija: laitteen piti olla aluksi vieläkin isompi

10.11.2020 klo 17.27 | Luettu: 1130 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


PlayStation 5:n koko on aiheuttanut kuhinaa ja meemejä sen julkistuksesta lähtien - varsinkin koska japanilaiset laitteet on totuttu näkemään pienikokoisina, Tokion yksiöihin helposti mahtuvina vekottimina. The Verge kertoo kuitenkin, että yhdessä suunnitteluvaiheessa siitä oli tulossa vieläkin suurempi.

Suunnittelija Yujin Morisawa on kertonut haastattelussa, että miettiessään laitteen kokoa hän otti huomioon sen tehokkuuden - kuinka paljon ilmanvaihtoa tarvitaan, kuinka paljon tilaa vaaditaan lämpösiileille ja niin edelleen. Morisawan luonnos sai kuitenkin nopeasti palautetta teknisen osaston puolelta: "Se on liian iso".

Morisawan piti siis pienentää hieman ensimmäistä suunnitelmaansa. Suunnittelijan taiteellisena visiona PlayStation 5:n muotoilussa oli myös se "massa" mikä on pelaajan ja mekaanisen laitteen välillä. "Niin minä sitä kuvailisin. Pelaajan ja laitteen välissä on jotain, ja se jokin pitäisi ilmaista."V2.fi | Manu Pärssinen
< Herätys, John! Nelos... EA Play on nyt saata... >

Keskustelut (2 viestiä)

Mikko

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

10.11.2020 klo 19.48 4 tykkää tästä

Ainakin kuvien perusteella riittävän ison laitteen suunnittelussa on kyllä onnistuttu silti kiitettävästi. Olen oikeasti huolissani, että mihin se mahtuu.
lainaa
Taffyko

11.11.2020 klo 09.25 2 tykkää tästä

Eiköhän tästäkin ole tulossa jos jonkunlainen Slim versio. Itse en ole kovin mieltynyt tuohon ulkonäköön.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova