Tuorein sisältö

Amazon UK:sta PlayStation 5:n tilanneet pettyivät, kun paketeista paljastui muun muassa kissanruokaa - useat konsolit ovat kadonneet matkalla tilaajille

20.11.2020 klo 20.00 | Luettu: 6445 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Eurogamer uutisoi, että useat Amazon UK:sta PlayStation 5 -konsolin tilanneet ovat raportoineet laitteidensa kadonneen matkan varrella. Osa paketeista on saapunut perille, mutta sisältö on ollut jotain aivan muuta. Jotkut taas ovat raportoineet kuriirien käyneen lähellä taloa, kuitanneet paketit annetuksi, mutta jatkaneet matkaa, jolloin paketteja ei ole koskaan toimitettu tilaajille.

Twitterin mukaan paketeista on PlayStation 5 -konsolin sijaan löytynyt muun muassa Nerf-ase, Airfryer, hierontalaite, pakkausteippiä, kuntoiluvälineitä, bulgur-suurimoita ja eläinten ruokaa. Asianosaiset ovat ottaneet yhteyttä Amazoniin, mutta tällä hetkellä ei näyttäisi olevan selitystä sille miten, miksi, mihin ja kenen toimesta PlayStation 5 -konsolit ovat kadonneet.

Asian selvittämistä on edistänyt muun muassa journalisti Bex April May, jonka laatikosta paljastui Airfryer. Hänen julkaisemiinsa twiitteihin on tullut kommentteja samankaltaisista tapahtumista, joissa PlayStation 5 -laite on vaihtunut matkan varrella tai kuitattu saapuneeksi ilman toimitusta asiakkaalle. Myös Reddit-palvelussa on käyty aiheesta keskustelua.

Keskusteluissa on noussut esiin myös paketeissa käytetty teippi, joka monen paketin kohdalla on kirkasta. Amazon on yleensä käyttänyt omaa brändättyä tummansinistä teippiä, joten keskustelijoita mietityttää, onko joku avannut laatikot ja tämän jälkeen vaihtanut teipit toisiin. Lisäksi keskustelua on käyty kuljetusfirmoista ja heidän toimintatavoistaan.

Amazon UK ei ole vielä kommentoinut asiaa.
Stolen PS5 UK Amazon? from r/PS5
V2.fi | Miia Lyyra
< Epic Games Store tar... Remedyn ja Smilegate... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova