Tuorein sisältö

V2.fi | Viikon laiteuutiset (45-20): Ääntä telkkariin, Porschea ja Nokiaa

14.11.2020 klo 20.00 | Luettu: 559 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Hiljaista ennen joulumyrskyä? Tällä viikolla V2.fi:n sähköpostiin kilahti vain kolme uusista laitejulkistuksista kertovaa sähköpostia.


Creative tuo markkinoille Creative Stage V2 -kaiuttimen, joka on päivitetty versio Creative Stage -soundbarista. Uusi laite on isompi ja sen ääniteknologioita on päivitetty. Creative Stage V2 -kaiuttimessa on monipuoliset liitäntämahdollisuudet: TV ARC, optinen tulo, AUX-tulo, Bluetooth ja USB MP3. Sen saa siis kiinni monenlaisiin laitteisiin ja hintaa on 109,99 euroa.


Porsche Design on ennenkin suunnitellut muun muassa ulkoisia kiintolevyjä, mutta uusin yhteistyö on AOC:n kanssa ja lopputulos on AOC AGON PD27 -näyttö. Siitä löytyy 27” QHD-paneeli, 240 hertsin virkistystaajuus, 0,5 millisekunnin MPRT, neliporttinen USB 3.2 -keskitin, kaksi HDMI 2.0- ja kaksi DisplayPort 1.4 -liitäntää sekä design-ulkoasu. Hopeisen värisen jalustan kerrotaan muistuttavan kilpa-auton häkkiä. Hintaa laitteella on 799 euroa.


HMD Global on julkaissut uusia Nokia-peruspuhelimia. Nokia 6300 4G:stä ja Nokia 8000 4G:stä löytyy nimen mukaisesti 4G-yhteys ja lisäksi mm. Facebook-, Google Assistant - sekä Whatsapp-sovellukset. "Ne sopivat täydellisesti lasten ensimmäiseksi puhelimeksi, varapuhelimeksi tai digivieroitukseen", kertoo lehdistötiedote. Hinat ovat 59 ja 79 euroa.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Vuoropohjaista yhtei... Katso täältä pian al... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova