Tuorein sisältö

V2.fi:n laiteuutiset 24|09|2022: Xiaomi 12 Lite, Turtle Beachia pleikkarille, Sound Blasterin kuulokkeet, Logitechin uutuudet mm. striimaajille ja paljon muuta

24.09.2022 klo 20.29 | Luettu: 866 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Xiaomi tiedottaa, että Xiaomi 12 Lite on tullut myyntiin Suomessa. Kevyt ja ohut puhelin sisältää mm. 108 MP pääkameran, 8 MP ultralaajan ja 2 MP makrokameran. Selfiepuolella megapikseleitä on 32. Laitteessa on Snapdragon 778G, 67W pikalataus ja 6,55" tuuman AMOLED-näyttö (120Hz). Hintaa sillä on 499 euroa.


Samoin Suomen kauppoihin ovat nyt saapuneet Turtle Beachin langattomat Stealth 600 Gen 2 Max -kuulokkeet PlayStationille. Uutta on pidempi akunkesto ja laajennettu yhteensopivuus. 104 euron hintaan kuulokkeet saa joko mustina, punaisina tai Arctic Camo -värityksellä.


Bowers & Wilkins lähetti toimitukseen tiedotteen uusista 700 S3 -sarjan kaiuttimistaan. Niiden hinnat ovat välillä 1200-6500 euroa ja ne hyödyntävät samoja teknologioita kuin B&W:n lippulaivasarja 800 Series Diamond -sarjan kaiuttimet. Uutta sarjaa on kehitetty ja hiottu kolmen vuodenajan ja tiedotteen mukaan lähes jokaisessa kaiutinten osasessa on tehty kehitystyötä.


Creative Technology julkaisi Sound Blaster Blaze V2 -kuulokkeet, jotka ovat jatkoa alkuperäisille Blaze-pelikuulokkeille (PC, Mac, PS, Xbox, Switch). Ne painavat 187 grammaa ja Sound Blaster Studio Essential -ohjelmiston kautta mukaan saa tilaääntä, Acoustic Enginen, peliprofiileja sekä Crystal Voicen. Kuulokkeiden hinta on huokeat 44,99 euroa.


Turtle Beach lennähtää yläilmoihin ja paljasti VelocityOne Rudder Pedals -peräsinpolkimet sekä VelocityOne-jalustan pelisimulaatiotarvikkeiden valikoimaansa. Ne on toki suunniteltu yhdistettäväksi esimerkiksi VelocityOne Flight Universal Control System -ohjausjärjestelmään. Lentosimufanien pitää raottaa lompakkoon 316 euron verran peräsinpolkimista sekä 210 euroa jalustasta.


Boston Group tuo myyntiin älykkään DJI Osmo Mobile 6 -käsivakaimen, jossa on seurantatoiminto (ActiveTrack 5.0), selkeä ohjauspaneeli, sekä uusi sivupyörä. Quick Launch -pikakäynnistyksellä DJI Osmo Mobile 6 on aiempia malleja nopeampi ottaa käyttöön. Hintaa sillä on 179 euroa.


Loput illan uutisista onkin omistettu Logitechille, joka julkisti seuraavia:

Logitech G PRO Racing Wheel -rattiohjain ja Logitech PRO Racing Pedals -polkimet. Rattiohjaimen tehokas Direct Drive -suoravetomoottori kykenee 11 newtonmetrin vääntövoimaan ja ohjaimessa on myös räätälöitävä näyttö asetuksille. Polkimien luvataan tunnistavab painalluspaineen tarkasti ja myös jokaista poljinosan kolmesta polkimesta voidaan räätälöidä käyttäjäkohtaisin asetuksin. Ratti maksaa 1099 euroa ja polkimet 389 euroa.

Logitech for Creators -tuotemerkin alla julkaistut Blue Sona -mikrofoni ja Litra Beam -suoratoistovalaisin ovat ensisijaisesti suunnattu videotyötä ja striimausta tekeville sisällöntuottajille ja sosiaalisen median vaikuttajille. Logitech Blue Sona on aktiivinen dynaaminen mikrofoni XLR-liitännällä. Erillistä mikrofonivahvistinta ei tarvita, vaan siinä on oma esivahvistin. Mikrofonin väriä voi myös räätälöidä mukana tulevilla punaisella tai mustalla tuulensuojalla. Logitech Litra Beam -suoratoistovalaisimen värilämpötila on vaihdettavissa kellertävästä kynttilänvalosta kylmänviileän sinertävään sävyyn 2 700 – 6 500 Kelvinin välillä. Sona maksaa 349 euroa ja Litra Beam 119 euroa.

Logitech G Astro A30 -pelikuulokkeissa on sekä langattomat LIGHTSPEED- ja Bluetooth-yhteydet että johdollinen 3,5 millimetrin stereokuulokeliitäntä. Akun luvataan kestävän jopa yli 27 tuntia. Kuulokkeet ovat saatavana erillisinä PlayStation/PC- ja Xbox/PC-versioina sekä väritykseltään merellisen sinisenä ja valkoisena. Lisäksi kuulokkeiden erilaisia kosmeettisia tuunaus- ja lisätarvikkeita on saatavana Astron omasta verkkokaupasta. Ne maksavat 249 euroa.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Cyberpunk 2077 kasva... Huijarit hyökkäsivät... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova