Tuorein sisältö

PS5-pelaajat kertovat saaneensa banneja myytyään muille käyttäjille pääsyä PS Plus Collectioniin

28.11.2020 klo 11.00 | Luettu: 3869 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenSonyn syyskuussa PlayStation 5 Showcase -tapahtumassa julkistama PS Plus Collection on ollut mainio tapa uusille PlayStation 5 -konsolin omistajille tutustua mahdollisesti missaamiinsa PS4-peleihin.

Nyt kuitenkin VGC-sivuston mukaan jopa tuhannet PS5-käyttäjät, etenkin Hongkongin suunnalta, ovat kertoneet joutuneensa PS Plus -tilaajille uudella konsolilla tilaukseen kuuluvan pelikokoelman vuoksi ongelmiin.

Syynä tähän on palvelun ominaisuus, jossa PS Plus Collectioniin kuuluvat pelit saa pelattavaksi myös PS4:lla, kunhan kirjautuu PS5-konsolilla omalle PS Plus -tililleen. Tämän seurauksena useat uutuuskonsolin itselleen saaneet ovat alkaneet myymään PS4-käyttäjille mahdollisuutta kirjautua sisään PS5-konsolille ja saada näin pääsy kokoelman peleihin.

On hyvin todennäköistä, että tämä toiminta rikkoo suoraan palvelun käyttöehtoja. Vaikuttaakin nyt siltä, että Sony ei aio jäädä odottelemaan ilmiön mahdollista laajenemista, vaan on ottanut kovan linjan käyttöön. Kokoelmaan pääsyä myyneet PS5-omistajat ovat kertoneet saaneensa mahdollisesti pysyvän bännin PlayStation Networkin palveluihin, kun taas ostajat ovat saaneet kahden kuukauden porttikiellon.

Hieman epäselvää on vielä, ovatko bannaukset Sonyn manuaalisesti jakamia vai jonkinlaisen automaattisen järjestelmän tulosta, mutta jos suunnitelmissa on ollut jakaa ilman uutta konsolia jääneelle kaverille pääsy PS Plus Collectioniin, kannattaa mahdollisesti vielä harkita toiseen kertaan tekeekö niin.

Lähde: Kotaku

V2.fi | Mikko Seppänen
< CD Projekt Red muutt... Saudi-Arabian kiiste... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova