Tuorein sisältö

Huhu: Uusi Forza Horizon saatetaan nähdä jo ensi vuonna

29.11.2020 klo 17.00 | Luettu: 1368 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenMicrosoft julkisti heinäkuussa järjestetyssä Xbox-tilaisuudessa uuden Xbox Series X -konsoleille ilmestyvän Forza Motorsport -pelin mutta ei ole vielä puhunut virallisesti mitään avoimeen pelimaailmaan sijoittuvasta Forza Horizon -sisarsarjan seuraavasta osasta.

Nyt kuitenkin GamesBeat-sivustolle kirjoittava pelitoimittaja Jeff Grubb on kertonut Xbox Empire -podcastissa kuulleensa lähteiltään, että Horizon-peleistä vastuussa oleva Playground Games olisi valmis julkaisemaan pelisarjan seuraavan pelin ennen Motorsport-sarjan pelinkehittäjää Turn 10 Studiosia.

Kyseessä olisi pelisarjan sekä autopelien faneille todella hyvä uutinen, sillä edellinen Forza Horizon sai todella positiivisen vastaanoton ja myös V2.fi:n arvostelussa Mikko antoi pelille täydet 5 tähteä.

Tähän mennessä Horizon-pelit ovat sijoittuneet Yhdysvaltojen Coloradon-osavaltioon, Etelä-Ranskaa ja Pohjois-Italiaan, Australiaan sekä Iso-Britanniaan joten on myös mielenkiintoista nähdä missä maisemissa seuraavassa pelissä päästään ajelemaan. Itse veikkaan Aasiaa ja jopa mahdollisesti Japania, mutta omia arvauksia tai toiveita kannattaa laittaa jutun kommentteihin.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Huvittava bugi Assas... Mitä tarkoittaa wump... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova