Tuorein sisältö

World of Warcraft: Shadowlands on Blizzardin mukaan kaikkien aikojen nopeimmin myyty PC-peli

09.12.2020 klo 20.00 | Luettu: 758 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenBlizzard on kertonut marraskuun 23. päivä julkaistun World of Warcraftin odotetun Shadowlands-laajennuksen rikkoneen ennätyksiä ja myyneen ensimmäisen julkaisupäivän loppuun mennessä 3,7 miljoonaa kappaletta tehden siitä kaikkien aikojen nopeimmin myyneen PC-pelin.

WoW-lisälevyt ovat myyneet aiemminkin ennätyslukuja, sillä Cataclysm-laajennus myi vuonna 2010 ennätykselliset 3,3 miljoonaa kappaletta ensimmäisen 24 tunnin aikana. Myyntiennätys kuitenkin siirtyi vuonan 2012 toiselle Blizzardin pelisarjalle kun Diablo 3 onnistui myymään 3,5 miljoona kappaletta samassa ajassa, johtaen tosin historiallisiin ongelmiin pelin toimivuuden kannalta.

Alun perin Shadowlands-laajennuksen piti ilmestyä jo lokakuussa mutta Blizzard päätyi siirtämään sen julkaisua reilua kuukaudella hienosäätääkseen pelin tasapainoa ja loppupelin yksityiskohtia.

Kuukauden siirto oli ilmeisen onnistunut ratkaisu, sillä Blizzardin mukaan World of Warcraft on laajennuksen julkaisuun johtaneina kuukausina sekä sen jälkeen onnistunut kasvattamaan ja ennen kaikkea pitämään kiinni suurimmasta määrästä pelaajia verrattuna mihinkään muuhun pelin laajennukseen viimeisen vuosikymmenen aikana.

Blizzard myös kertoo pelaajien käyttäneen enemmän aikaa Azerothissa verrattuna mihinkään muuhun ajanjaksoon viimeisen 10 vuoden aikana ja kaikkien pelaajien peliajan suhteen yli kaksinkertaisesti verrattuna samaan ajanjaksoon viime vuonna.

Tuttuun tapaan Blizzard ei kuitenkaan enää ole kertonut tarkkoja pelaaja- tai tilaajamääriä mutta uuden lisälevyn myyntimäärien perusteella puhutaan kuitenkin yhä miljoonista pelaajista, jotka ovat jatkaneet tai palanneet pelin pariin.
V2.fi | Mikko Seppänen
< Halo Infiniten viila... Microsoft kertoo tuo... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova